Barbara KIDS FASHION REVIEWS

YES or NO sneakers in de winter

23 november 2018

YES or NO sneakers in de winter. Wat dragen jouw kids het liefst? Zijn het lekkere warme boots of toch die heerlijke verende sneakers? Wij zijn benieuwd naar jouw antwoord op facebook.

Zonne en Nova laten jullie toffe sneakers zien uit de wintercollectie van BK footwear, want wij houden van afwisseling en dit is een hele goede kan ik je vertellen.

Zonne haar panter sneakers vallen op en zijn altijd hip onder elke outfit. Deze sneakers zijn halfhoog en hebben een waterafstotend laagje. Heerlijk dus voor de natte herfst en winter. Ook Nova steelt de show met haar burgundy kleurige sneakers. Ze zijn van gemakkelijk schoon te maken suède. Deze tofferds hebben een cozy uitstraling en sluiten perfect om de voet, zodat het ook lekker warm zit. Allebei de exemplaren hebben geen moeilijke veters om te strikken, maar een gemakkelijke elastische sluiting , dus hup, schuif hem om je voet, rits dicht, klittenband strak en klaar voor school. Dat scheelt weer 5 minuten -het-zelf-doen- strikken.

Heb je al gezien met welk merk ze deze schoenen vandaag dragen? Dit label is deze winter nog helemaal niet voorbij gekomen bij Shopaholiek, dus dat werd hoog tijd. Zeker nu die feestelijke dagen er aan komen, want deze twee vrolijke sets zijn uitermate geschikt voor feestjes.

Outfit van Nova

Haar donkerblauwe glitter rokje is helemaal partyproof en natuurlijk ook voor de schooldagen prima te dragen. Het heeft klasse, coolness en het zit Nova heerlijk door de comfortabele stretch. Het roze topje is een schot in de roos. Het is Nova’s lievelingskleur! De donkerblauwe ‘vlecht’ op haar linkerschouder, maakt het een unieke longsleeve. Wij zijn er helemaal weg van. De maillot met de kleurrijke verschillende banen, maakt het setje helemaal af. Deze set valt op maat. De maillot heeft Nova wel een maat groter aan, want deze valt aan de kleine kant.

Outfit van Zonne

Zonne haar jurkje heeft een geweldige groene kleur! De retro print is extra opvallend en partyproof! De elastische riem in verschillende kleuren heeft ook nog eens glitters als detail. Hieronder draagt Zonne de gouden legging uit deze collectie. De combinatie met de panter sneakers maakt het plaatje compleet. Ook Zonne draagt haar normale maat.

Shoppen

  • BK footwear nu te shoppen met 35% korting
  • Kidz Art ook dit is nu te shoppen met korting, bijvoorbeeld bij Kixx online

Barbara

Yes or No sneakers in de winter
Yes or No sneakers in de winter
Yes or No sneakers in de winter
Yes or No sneakers in de winter
Yes or No sneakers in de winter

Yes or No sneakers in de winter
Yes or No sneakers in de winter
Yes or No sneakers in de winter

sponsored-post

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply