Barbara OOTD

OOTD: BY-BAR zomer 2017

26 mei 2017
BY-BAR zomer 2017

Wauw, BY-BAR zomer 2017 is prachtig! Écht waar, ik ben verliefd . BY-BAR is een Nederlands kleding- en accessoire label. Barbara Brenninkmeijer begon met de verkoop van oorbellen, maar haar bedrijf heeft inmiddels een volwaardig afgestemde collectie van kleding en accessoires.

De styles bestaan uit essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. Sinds vier seizoenen heeft dit modelabel ook een Girls collectie voor onze meiden van 4 tot 14 jaar. Onze mini-me’s kunnen er net zo stijlvol bijlopen als wij.

Bobbie heeft ook twee setjes in de kast en ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden.

TEDDY TOP SAND: Dit is echt een unieke top, gemaakt van zeer zacht katoen. Het truitje heeft een ronde halslijn en een kapmouw. De elastieken band aan de onderzijde maakt dat het heel mooi valt. Het leuke is dat er twee steekzakken aan de voorzijde zitten, voor de sportieve touch. Bobbie draagt dit truitje écht vaak. Het is natuurlijk harstikke basic, maar door de teddy uitstraling is het zo apart en gaaf.

JOGPANTS ALGAVE: Deze jogpants is ook gemaakt van een zachte katoenkwaliteit met elastaan, voor een optimaal draagcomfort. De steekzakken en de toelopende pijpen hebben voor mij de X-factor. Wat is dit een unieke, enorm hippe broek.

STRIPY DRESS: Dit tweede stijltje wat Bobbie draagt, is natuurlijk een écht jurkje voor haar. Het is gemaakt van soepele polyesterkwaliteit, waardoor het heerlijk zit. Het Frans uitziende jurkje heeft een ronde halslijn, kort mouwtje en verticale strepen. Door de ruffles aan de mouwen heeft dit jurkje een enorme rijke uitstraling! Bobbie en ik zijn verliefd, maar dat begrijp je vast wel!

Facts

  • Bobbie is 8 jaar en 130 cm en draagt van de top en jogpants maat 6 en van het jurkje maat 8

Jouw shoppingbag

Stylingtips

  • Draag, met de wat koudere dagen, onder de teddy top een mooi wit bloesje
  • Ook zal deze teddy top te gek staan op dit rokje van BY-BAR
  • De broek is ook verkrijgbaar in het zwart waarop natuurlijk alles past, maar je zult versteld staan, wat deze prachtige olijf-achtige kleur betreft. Hierop passen écht heel veel topjes
  • De jurk droeg Bobbie van het weekend met gave Br@nd kniekousen, waardoor het een sportieve twist krijgt

Barbara

BY-BAR zomer 2017

BY-BAR zomer 2017

BY-BAR zomer 2017

BY-BAR zomer 2017

BY-BAR zomer 2017

BY-BAR zomer 2017

BY-BAR zomer 2017

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply