Barbara TIPS

Verjaardagsfeest uitnodiging maken, omdat bij elk feest een kaartje hoort!

4 april 2018
Verjaardagsfeest uitnodiging

Verjaardagsfeest uitnodiging, ach, je weet wel wat ik bedoel, toch? Elk jaar, sneller dan je denkt, is je kleine spruit weer een jaartje ouder! Elk jaar gaat sneller dan het jaar ervoor en dan moeten we weer gaan plannen. Om dit nu leuk aan te kondigen,  maak ik altijd een uitnodigingskaart voor familie en vrienden.

Maak jij ook altijd, met een foto van je kind, een uitnodiging voor het kinderfeestje of het grote mensenfeest? Ik ga altijd aan de slag op mijn favoriete website, waar ik naar hartenlust en met gemak kan creëren en ontwerpen.

Het is zover! Mijn drie dochters zijn weer jarig! Alweer? Ja, alweer. We zijn weer een jaar verder en laat ik voor mezelf spreken, dan zit ik weer aan te hikken tegen alle feestjes en partijtjes van de meiden.

Nu zijn de meiden netjes en in chronologische volgorde achter elkaar jarig. Namelijk in februari, maart en april, dus dat maakt het aan de ene kant weer lekker overzichtelijk. Het voelt alleen altijd of alles tegelijk komt. Herken jij dat ook? Voor dit jaar heb ik dus een list verzonnen. We vieren het grote mensenfeest één keer. Drie zussen in the picture op één feest! Voor iedereen fijn en gemakkelijk!

Bij zo’n feest hoort natuurlijk wel een uitnodigingskaart. Ik vind het altijd heel leuk om hiervoor een foto van de meiden te gebruiken. Bij Greetz werkt het heel gemakkelijk. Stapsgewijs en overzichtelijk word je door de verschillende opties geleid. Je kunt natuurlijk helemaal zelf een ontwerp maken met versieringen en tekst erbij of je zoekt een thema of stijl uit en dan ga je van daaruit aan de slag

Ik kijk gelijk onder het kopje foto uitnodigingen, want daar houdt deze foto-mama van;)

En kijk deze voorbeelden hoe gaaf!

Verjaardagsfeest uitnodiging

Ik begon met dit kaartje hieronder, maar al ontwerpend kwam ik toch weer wat anders tegen op de site. Ik kreeg inspiratie;)

Verjaardagsfeest uitnodiging

Mijn ontwerp en order is afgerond en ik laat het pakketje naar mijn huisadres sturen. Ik vind het fijn om zelf het adres erop te zetten, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet, want dit kan Greetz ook voor je verzorgen. De volgende dag kreeg ik dit kaartje in huis! Wij zijn weer super tevreden!

Verjaardagsfeest uitnodiging

Nu ben ik wel heel benieuwd! Hoe jouw uitnodiging eruit ziet! Jij hebt er vast ook wel eens eentje gemaakt. Laat je dit zien onder het facebookbericht? Jullie zijn vast nog veel creatiever dan ik!

Direct starten met ontwerpen doe je bij Greetz

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s en ook krijg je een kijkje in mijn leven.
  • Meer blogs lees je hier terugsponsored-post

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply