Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE

Color your Denim Day!

23 februari 2018
color your Denim Day

Color your Denim Day met deze te gekke softe kleurtjes! Zo maak je van elke dag een feestje. De pasteltintjes lachen ons tegemoet deze zomer en wat heeft Blue Rebel dit goed in de gaten.

Elke gave skinny heeft namelijk een klein zusje, shortje, in precies dezelfde kleur. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Gaan we voor lang of gaan we toch voor sporty kort!

Ik vind het lastig, want lang of kort, allebei is natuurlijk geweldig! Ook een kleurtje kiezen is voor deze mama moeilijk! Ik word altijd heel blij van die zachte mintgroene kleur. Het is zo lekker stoer maar ook liefjes voor je kleine mini. Toch ga ik deze zomer voor roze! Je zult denken niet zo apart toch voor een meisjesmoeder, maar niets is minder waar. Voor mij is het heel apart, want al heb ik drie meiden, roze kleding werd er nauwelijks gekocht, maar sinds afgelopen winter ben ik om! Ik vind het heel mooi en juist stoer.

Dit shortje of deze strawberry skinny zijn toch geweldig! Je kunt hier ook zoveel leuks op dragen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit stoere shirt of dit spot on T-shirt.

Misschien heb je nog wel een jeansblouseje in de kast liggen. Met een knoop in d’r middel is je dochter harstikke hip! Sneakers eronder of nu nog even die stoere boots en je dochter is klaar voor een nieuwe schooldag!

Heeft jouw dochter al een gekleurde jeans of shortje in de kast en heb je toevallig ook een aan-foto? Dan mag je deze natuurlijk laten zien onder het facebookbericht! Wij genieten er elke keer weer van.

Shoppen
Blue Rebel of natuurlijk bij jouw stenen winkel in de buurt

Barbara

  • Kom je mij volgen op instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfit foto’s van de meiden en soms krijg je ook een kijkje in ons leven. Ik zou het heel leuk vinden je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply