GIRL KIDS FASHION

VESPER VOOR HIPPE MEIDEN!

26 april 2018
vesper

Vorig jaar maakten we voor het eerst kennis met VESPER, een trendy merk voor hippe meiden. De set die Benthe jullie toen liet zien, bleek een van de toppers van het seizoen. Ook deze zomer heeft VESPER weer een uitgebreide collectie jurkjes, setjes, vestjes en meer. Shopaholiek mag jullie vanavond maar liefst 8 outfits laten zien! Lees en kijk je mee?

VESPER heeft dit seizoen gekozen voor diverse lijnen in hun collectie. Zo is er een serie waar grijs en mintgroene tinten de boventoon voeren en ook vinden we mooie navy/pink looks. Wij kunnen eigenlijk niet kiezen wat we het mooist vinden, jullie wel?

Jurkjes Norah

Voor Norah koos ik twee keer voor een jurkje waar veel mintgroen in zit. Dit is geen toeval, het is namelijk een van mijn favoriete kleuren bij haar rode haar. Jurk Daantje Light Grey heeft een mooie verenprint, opvallend geknoopte schouderbandjes en een mintgroen rokgedeelte. Het taillekoord kun je uiteraard aansnoeren. Het andere jurkje, genaamd Dina, valt op door de geografische print, mooie pasvorm en heerlijk frisse kleur. Beide jurkjes kosten € 37,95.

BFF’s Zonne en Benthe

De grote meiden laten jullie ook wat mooie looks zien. Zelf vinden ze de ritsjurkjes Dolly helemaal geweldig. ‘We lijken wel twee tennismeisjes, mama!’ aldus Benthe. Nu snap je waarschijnlijk ook waarom ze hun handen op deze manier houden ;-). Zonne draagt het jurkje in multicolour Navy en Benthe in Fuchsia.

Ook de twee volgende jurkjes matchen super bij elkaar en dat vinden de meiden natuurlijk helemaal leuk, want welke vriendinnen willen er niet stiekem een tweeling zijn. Deze jurkjes (type Dionne) zijn er in diverse kleurstellingen en prints. De streepprint in Benthes jurkje komt weer terug in het vestje van Zonne. Benthe koos voor bloemenvestje Janou, dat zowel past bij dit jurkje als bij het ‘tennisjurkje’ Dolly (en nog veel meer uit de VESPER collectie).

Dan de laatste twee outfits. Het enige losse setje in deze reeks wordt geshowd door Zonne. Ik vind het super bij haar passen, het mooie plooirokje Sterre en het bloemige knoopshirtje Tahnee vormen een perfecte match! Ook het gestreepte vestje kan hier weer prima bij aan!

Benthe draagt jurkje Dina in de verenprint die we eerder al bij zusje Norah zagen, zijn ze niet schattig samen? 😉

VESPER weetjes

  • VESPER hanteert losse maten. Jurkjes Dolly en Dionne vallen wat kleiner, hou daar rekening mee bij het bestellen van de items.
  • De kleding is gemaakt van een mooie kwaliteit en is lekker betaal- en draagbaar!
  • De items zijn onderling prima te mixen en te matchen, zo creëer je je eigen look!

Shoppen

Alle meisjeskleding van VESPER shop je bij The Kids Republic.

vesper

vesper

vesper

vesper

vesper

vesper

vesper

vesper

vesper

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply