FOOD MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Foodhallen: hippe foodspot in Rotterdam

24 september 2019
Foodhallen

Als je even niet kunt kiezen…

Als je aan mij vraagt wat er mij het eerste te binnen schiet als we het over Foodhallen Rotterdam hebben? Ik vind het een geweldige, gezellige plek, waar iedereen kan kiezen waar hij of zij zin in heeft om te eten onder het genot van een lekkere drankje met live music! Het is voor de plek voor “alles-in-één”.

Of je nu zin hebt in een hamburger of juist in culinair hapje alles kan. En of je nu zin hebt in hangen aan de bar of juist even zitten aan een tafel, ook dat kan allebei. Vind je de ‘live-music’ iets te luidruchtig, dan trek je terug richting restaurant Pulpo of Foodshed. Eerlijk, ik vind het een unieke locatie waar alles samenkomt en waar je met de kinderen naar toe kunt gaan, of met vrienden of gezellig kunt lunchen met vriendinnen.

In de zomer of wanneer het weer het toelaat, is er overigens een fijn terras. Heerlijk toch om hier even ’s ochtends bij te trekken met een goede kop koffie? Op bepaalde tijden is er zelfs een ‘baby-restaurant’, te leuk om ook de kleinsten al mee te laten voelen hoe het is om het leven te vieren!

Over Foodhallen Rotterdam

Van koffie en cake tot volledig verzorgde diners, van street food tot haute cuisine: bij de Foodhallen Rotterdam zijn de mogelijkheden eindeloos. Geniet samen met je vrienden, familie of collega’s van de lekkerste gerechten en smaakcombinaties van wel vijftien verschillende keukens van naam. Het centrale punt is de 14 meter lange bar in het midden van de hal, met onder andere ambachtelijke bieren. De internationale wijnklassiekers komen bij een aparte wijnbar vandaan. Het drankassortiment is deels lekker Rotterdams, zoals lokale bieren van Brouwerij Noordt en Kaapse Brouwers. Speciaal voor de Foodhallen is ook het speciaal-biertje Noordt Zuydt ontwikkeld. Voor liefhebbers van iets sterkers wordt het Schiedamse Bobby’s Gin geschonken. In de koffiecorner kun je al vroeg in de ochtend terecht voor een straf ‘bakkie troost’.

Websitewww.foodhallen.nl
Foodhallen

Voor meer mama inspiratie lees ook eens ons blog over “douchen of badderen

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply