Anouk MAMA-INSPIRATIE

MAMA INSPIRATIE: Een stippenjurk van Deal-75

27 april 2017
stippenjurk van Deal-75

Met deze stippenjurk van Deal-75 ben je helemaal terrasproof!

De lente begint echt los te barsten, dus is het de hoogste tijd om te genieten van een kopje koffie op een zonnig terras. En dat doe je natuurlijk in een mooie outfit. Bijvoorbeeld in deze geweldige stippenjurk van Deal-75

Iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op stippen, polkadots of hoe je ze ook wilt noemen. Dat mijn oog direct viel op deze stippenjurk van Deal-75 is dus niet zo gek. Ik ken Deal-75 van de leuke boysshirts en meidenoutfits, maar ook voor dames hebben zij een mooie collectie. Het past helemaal in mijn straatje. De jurk is zowel casual als wat netter te dragen en dus geschikt voor diverse gelegenheden. De soepelvallende glanzende stof en optionele riempje geven de jurk een elegante twist en heerlijk draagcomfort. En wist je dat dit jurkje er ook is voor meisjes? Twinning is winning, nietwaar?

De schoenen houden we ton-sûr-ton en we kiezen daarom voor een marineblauwe hoge sandaal. Omdat het op het terras ’s ochtends nog wat fris kan zijn, neem ik uiteraard een jas mee en ook een sjaaltje komt altijd van pas, om je nek of in je haar, een basis item wat mij betreft. Een vrouw zonder tas ben ik nog niet vaak tegengekomen, dus ook die gaat mee, voor de zekerheid stop ik er nog een katoenen shoppertje in, want je weet nooit of je nog een leuke winkel tegenkomt waar je en passant wat koopt ;-). De zonnebril doen we er ook direct bij, want in deze tijd van het jaar is die natuurlijk onmisbaar. Oorbellen in en we zijn klaar voor een ochtendje op het terras. Bestel maar vast een cappuccino voor mij!

Liefs Anouk

Shoppen

Deal-75 jurk Mieke

Sandalen met plateauzool

Clutch

Klassieke trenchcoat

Zonnebril

Katoenen tas

Luipaard sjaal

Oorbellen

Anouk

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply