Anouk GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Little Miss Juliette: Spring is in the air!

27 januari 2017

Little Miss Juliette via Hippe Maatjes Zwijndrecht

Kennen jullie de winkel Hippe Maatjes Zwijndrecht al? Naast een stenen winkel in – uiteraard – Zwijndrecht hebben zij ook een webshop. Een webshop met snelle (en gratis!) verzending en een uitgebreide keuze. En keuze, daar hou ik van. Laat Hippe Maatjes Zwijndrecht nou net een heleboel van mijn favoriete merken verkopen. Van Quapi tot Dutch Dream Denim en van B.Nosy tot Little Miss Juliette.

Toen Benthe en Norah jonger waren, was er een merk dat er voor mij altijd uitsprong: Beebielove. Heerlijk zachte, hippe en draagbare kleding met een geweldige pasvorm. BBL gaat tot en met maat 104 en is echt voor de peuterleeftijd, maar wat een geluk, er is ook een grote zus! Little Miss Juliette is het vervolg op Beebielove, maar dan uiteraard helemaal passend bij de leeftijd. Stoer, speels, kleurrijk en super fashionable, ik hou er van en het past perfect bij mijn meiden.

De zomercollectie van Little Miss Juliette ligt sinds een tijdje in de winkels en dus ook bij Hippe Maatjes Zwijndrecht. Ik vond het enorm moeilijk kiezen, want eigenlijk is alles leuk! Hippe maxi-jurken (ook hier zie je de cactustrend terug!), toffe bikini’s, tuniekjes, klokkende rokjes en alles even mooi. Ik besloot dichtbij onszelf te blijven en de keuze viel op deze perzikkleurige set met een sweatshort, shirtje en kniekousen. Na een kritische blik in de kasten van mijn dochters concludeerde ik vorige zomer dat shortjes hier wel erg vaak gedragen worden. Ze zijn heerlijk te mixen en matchen en we combineerden de korte broekjes met diverse shirts en tops. Shortjes staan zo lekker eigenwijs, zeker met kniekousen eronder.

Franjes blijven ook dit seizoen helemaal hot en Little Miss Juliette laat deze op diverse plaatsen in de collectie terugkomen. In dit XX-shirtje bijvoorbeeld. Ik vind het een prachtig detail en het maakt het shirtje echt een eyecatcher. Het korte broekje is zoals gezegd echt wat voor mijn meiden. De contrasterende streep aan de zijkant benadrukt het girly en sportieve uiterlijk van deze set. Tel daar het panter detail bij op en de topper van deze zomer is geboren. Het shortje is te verstellen met het tunnelkoord in de taille. Je maakt de set af met de kniekousen. Trek ze niet te hoog op, maar laat ze nonchalant wat afzakken. Ook de ene kous hoger dan de andere, geeft een grappig eigenwijs effect.

De prachtige perzikkleur bleek ontzettend moeilijk te vangen op de foto’s en daardoor oogt de set (shirt) nu meer oranje dan het in werkelijkheid is. Des te meer reden om de outfit in het echt te gaan bewonderen en een sprintje te trekken richting Hippe Maatjes Zwijndrecht!

Ons oordeel:

  • Kwaliteit: Little Miss Juliette gebruikt fijne stoffen die mooi blijven na vele wasbeurten.
  • Varianten: De collectie is zeer uitgebreid en ook deze items zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Pasvorm: Benthe draagt maat 116 bij 115 cm. Het valt mooi aangesloten en op maat.
  • Pluspunt: De prachtige perzikkleur die je in het echt moet zien. Tel daar het voorjaarszonnetje bij op en ik zie een prachtige combi met een gezonde teint.
  • Minpunt: Een minpunt kan ik niet ontdekken, hooguit dat het heel slecht voor je portemonnee is. De hele collectie van LMJ is geweldig.

Fashion ideetjes:

  • Voor de een not done en voor de ander dé manier om shortjes al eerder dan springtime te dragen, een legging eronder. LMJ heeft prachtige in het assortiment.
  • Voor wat extra warmte, draag je er een vestje overheen. Heb je de sportvesten van B.Nosy al gespot? Deze matchen er super bij!
  • Ook bij deze outfit staat een spijkerjasje natuurlijk geweldig!
  • Een hemdje met spaghetti- of kruisbandjes en je dame is een zomerse fashionista.
  • Het shirtje staat ook super op een midi- of maxi rok.

Shoppen: Deze set en nog meer Little Miss Juliette koop je bij Hippe Maatjes Zwijndrecht.

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.

little miss juliette

little miss juliette

little miss juliette

little miss juliette

little miss juliette

little miss juliette

little miss juliette

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply