REVIEWS

Nieuw Label: Show-Offs

22 september 2017
Show-Offs

SHOW IT OFF!

Mama, mama, mogen we nou eindelijk op de foto??? De zusjes Benthe en Norah waren zo enthousiast en konden niet wachten tot de ‘zussenshoot’. Norah vond het zo speciaal dat ze maar naar Benthe bleef kijken in plaats van naar de camera. Dat je enthousiast wordt als je zulke gave shirts aan hebt, snap ik ook wel. De FAIRTRADE en ORGANIC shirts van het nieuwe label Show-Offs met mooie slanke pasvorm zijn super hip en catchy. De prints, gemaakt door designers en andere graphic artists springen direct in het oog.

Beide meiden mochten zelf hun shirt uitkiezen en hoewel het me enigszins verbaasde koos Benthe voor roze. Dit lag niet helemaal aan de kleur van het shirt zo bleek, maar aan de print, Ze werd direct blij van de zeemeermin en toen ik voorlas wat erop stond vond ze het nog stoerder! I Am Mermaizing, leuke twist toch? Na de shoot mocht het shirtje niet meer uit, wat dus wel aangeeft hoe lekker het zit. De pasvorm is ook mooi girly, niet te strak, maar het sluit mooi aan met net dat beetje extra bewegingsruimte.

Zusje Norah wilde ook iets beachy en koos voor het grijze schelpenshirtje. Ze bleef maar tellen hoeveel schelpjes erop staan… zo schattig. De gouden kleurstelling geeft een sprankelend effect en matcht prachtig met de herfst die nu toch echt zijn intrede heeft gedaan.

Combinatietips

Maar dan… hoe gaan we de shirts combineren? Eigenlijk kun je zoveel kanten op, dat je nooit de plank mis slaat. Benthe en Norah hebben allebei een fake-leather plissé rokje in de kast liggen en het toeval wilde dat de kleuren van de shirts mooi terugkwamen in de rokjes. Ton-sûr-ton, ik hou ervan! Een maillot eronder als het echt winter is en voor nu kunnen de kniekousjes natuurlijk lekker aan.

Ook een stoerdere combi is hartstikke leuk, kijk maar eens naar de laatste foto, gaaf met een bikkertregging eronder en lang nordic vest. De shirts lenen zich ook perfect voor een los kraagje zoals je ziet bij Norah. Oogt gelijk lekker preppy, nietwaar?

Facts:

  • Alle shirts zijn fairtrade en organic.
  • Doordat de shirts limited edition zijn en in beperkte oplage worden geprint, heb je altijd iets bijzonders.
  • Check de site voor nog veeeel meer gave shirts, waaronder ook veel monochrome en catchy teksten.
  • Kijk dan ook even naar de hoodies en sweaters, de zwarte Qui Que Boux is mijn favoriet!
  • De Show-Offs shirtjes vallen goed op maat, Benthe van 119 cm draagt maat 7/8 en Norah van ruim een meter maat 3/4.
  • De fake-leather rokjes komen uit de huidige collectie ven Like Flo.
  • Benthes tregging is van Little Miss Juliette, die van Norah is een fijne budgettip. Het lange vest herken je vast wel, hij is van LOOXS Revolution.

Shoppen

Deze te gekke shirts shop je bij het nieuwe label Show-Offs. Kik hier om direct naar de shop te gaan of neem een kijkje op Instagram.

Over Show-Offs

Show-Offs is het nieuwe eigenzinnige label van de initiatiefneemsters van Supermarket Maastricht. Wellicht heb je deze toffe handmade/lifestyle-market wel eens bezocht of ken je ze via Instagram. Om de creatieve talenten waar deze markt om draait, nog meer in de picture te zetten lanceerden zij hun label Show-Offs met shirts waarop designers en andere creatieve makers hun mooiste illustraties zetten.

De zusje Benthe en Norah komen net als hun broer Thije regelmatig voorbij op mijn Instagram account @anouk_klaassen. Kom je me daar volgen?

Show-Offs

Show-Offs

Show-Offs

Show-Offs

Show-Offs

Show-Offs

Show-Offs

Show-Offs

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply