GIRL REVIEWS

Linde in Vingino, Le Big, Zebra Trends en Hip

18 september 2016

EEN HEERLIJKE NAJAARS OUTFIT

Toen ik deze groene bomber van Vingino zag was ik gelijk verkocht. Ik ben gewoon gek op bombers en heb voor mezelf een hele verzameling. Binnen de kindermode zie je ze op het moment ook heel erg veel en ik kon deze trend niet aan me voorbij laten gaan. De bomber die Linde draagt is stoer door zijn kleur en het model. De prachtige gebloemde mouwen maken hem weer heel meisjesachtig. Echt een geweldig detail aan dit jasje vind ik. Hij is lekker gevoerd, dus ook met lagere temperaturen zal Linde plezier hebben van deze gave jas. Vingino shoppen is voor mij echt super makkelijk. Mijn stadje Zwolle is namelijke een heuse Vingino store rijker en ze hebben sinds kort een eigen webshop.

Even terug naar de rest van de outfit, zo’n bomber staat natuurlijk fantastisch op een jeans, maar ik wilde laten zien dat zo’n jasje ook op een rokje erg leuk staat. Bijvoorbeeld op dit gouden rokje van Le Big, gecombineerd met een groene legging van Scotch r’Belle en een blauwe top die ook van Le Big is. De kleur van de top komt weer terug in de bloemen op de mouw van de bomber. Een lekker eigenwijs haarbandje in het haar en Linde is bijna good to go.

Bijna ja, want als ze de deur uit gaat, naar school bijvoorbeeld, kan een rugtas natuurlijk niet ontbreken. Deze roze tas van Zebra Trends is met zijn shiny uitstraling super hip. Wat ik erg handig vind aan de tas is dat hij voor een kindertas lekker ruim is. Lindes broodtrommel, beker en haar gymtas kunnen er allemaal in. En dan zijn we er nog niet helemaal, want zonder schoenen kun je ook de straat niet op. Dit leuke modelletje van Hip is gevoerd met bont en draagt heerlijk volgens Linde.

Maatvoering:

Linde is 125 centimeter en draagt de bomber in maat 8. De Le big items draagt ze in maat 122/128 en de legging van Scotch r’Belle in maat 6. De Hip laarsjes zijn ook haar eigen maat 31. De legging valt wat lang en de andere items dus keurig op maat.

Verkoopinformatie:

Vingino bomber

Le big

Scotch r’Belle legging (Linde draagt de zomervariant)

Zebra Trends rugtas

Hip laarsjes

 

Vingino bomberVingino bomberLe BigZebra Trends roze rugtasLe BigVingino bomber

*sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply