NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW! BRAQEEZ

20 september 2016

Braqeez & Ninni Vi

Nu we de wintergarderobe van dochterlief zo goed als compleet hebben, komt de vraag, wat voor schoenen/laarzen gaan we daarbij dragen? Voor Shopaholiek mochten wij een paar Braqeez testen! Samen met onze dochter Bente ging ik het assortiment door. Wat een keuze! Begrippen als hip, trendy, stoer en eigenwijs schieten als eerste door mijn hoofd. Er is een assortiment voor peuter, kleuter en kids! In het kids assortiment viel Bente’s oog op een stoere laars met riempjes. Ik denk overigens dat de combinatie van de mooie, warme roze/paarse tint en de glitterriem de doorslag hebben gegeven..  Echt meisje hé.. De laars is nog in drie andere mooie kleuren beschikbaar (camel, donkerblauw, antraciet/zwart). Zelf had ik misschien eerder voor een neutrale kleur gekozen maar ik dacht, laat ik eens meegaan in Bente’s keuze. Een laars mag ook best een eye-catcher zijn!

Toen een paar dagen later de doos arriveerde, waren we blij verrast! De kleur is in het echt nog veel warmer dan op het plaatje! Direct doken we de kledingkast in om combinaties te maken. En wat aanvankelijk wat lastig leek, werd een makkie. De laarsjes passen bij heel veel nieuwe collectie items. Dus keuze genoeg voor deze review!

Het meest belangrijk natuurlijk.. hoe zitten ze? We hebben gekozen voor maat 31. Ze zit nu al even in maat 30 en je hebt wat groeiruimte nodig. Het aanpassen ging heel makkelijk. Bente heeft een vrij hoge wreef maar ging hier probleemloos in. Door het soepele leer, voelen ze niet stug aan maar de laars geeft wel goede steun aan haar enkel en voet. Ze zien er ook heel degelijk uit: een slijtvaste rubber zool en een zachte leren voering. Ze rende er direct mee door de kamer en ook de trap op en af ging probleemloos. Ze mogen niet meer uit, dus dat is een goed teken! Wij zijn blij met onze Braqeez!

De jurk die Bente in deze review draagt, is wat mij betreft één van de toppers uit de nieuwe Ninni Vi wintercollectie. De combinatie van donkere tinten als antraciet en zwart en het vrolijke geel met bordeaux accenten, geven het geheel een warme, herfstachtige uitstraling! De stof is super zacht en mijn ervaring met Ninni Vi is, dat het ook mooi en zacht blijft. Ik kan ook echt genieten van de mooie pasvorm en details. Deze jurk valt overigens heel goed op maat.

Heb jij al een keuze gemaakt voor de winterschoenen? Kijk zeker even naar de nieuwe collectie van Braqeez, die mag je niet missen!

Verkoopinformatie:

  • Bente draagt enkellaars Braqeez 416666 in de kleur red wine/bordeaux. Prijs € 99,95. Je schopt deze o.a. bij www.topshoe.nl. Voor meer informatie: www.braqeez.nl.  Je vindt hier onder andere een handige store locator.
  • De Ninni Vi jurk en legging shop je o.a. hier.

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply