GIRL REVIEWS

Happy Le Big Girl…

1 september 2017
Happy Le Big Girl

…AND HAPPY BIRTHDAY GIRL!

Wist je dat Le Big, het merk waar dit blog over gaat, elke maand een Happy Le Big Girl kiest die een cadeaukaart wint. Hoe je mee doet, kun je vinden op hun Instagram of Facebook pagina. Waar het mij om gaat is dat ik de titel van deze give-away zo passend vind. My girl wordt namelijk echt heel happy van Le Big. De kleurtjes, glittertjes, roezels en mooie accessoires; het past gewoon helemaal bij Linde. Wat ik zelf dan weer zo leuk vind aan Le Big is dat ze elk seizoen weer verrassen en echt een eigen gezicht hebben. Kleuren staan altijd centraal in hun assortiment, maar de prints, stoffen en details zijn elk seizoen weer vernieuwend en volgens de laatste kindermodetrends. De kwaliteit is ook prachtig, ik doop mij zelf Happy Le Big Mom.

De ballon

Naast een Happy Le Big Girl, is Linde ook een Happy Birthday Girl. Acht jaar is mijn little lady geworden, een leeftijd waarop ze klein en groot tegelijk zijn. Zo zelfstandig en wijs het ene moment, om een ander moment weer weg te dromen in een wereld vol eenhoorns of lekker bij mama op schoot te kruipen. Een eenhoorntaart en -traktatie mag dit jaar dan ook niet ontbreken, je ziet ze binnenkort terug op onze Instagram feed. Linde is ook gek op ballonnen, helemaal als er helium in zit. Deze gepersonaliseerde ballon is wel vijftig centimeter groot, blijft tot acht dagen goed en kun je van een tekst naar keuze voorzien. Ik kan je vertellen: Happy Balloon Girl.

De outfit

Linde draagt een zijdezachte bomber bezaaid met bloemen, vogels en sterren, kijk voor een close up even helemaal onderaan dit blog. Dit jasje is prima geschikt om in de nazomer buiten te dragen en straks als het echt koud is ook binnen. Super leuk aan deze bomber is dat je hem om kunt keren en dan bedoel ik ook echt dat je hem binnenste buiten kunt dragen. Er zit geen label, zoom of etiket in de weg aan de geruiten binnenkant, die van dezelfde stof is gemaakt als het blousje dat Linde draagt. En dat blousje hè, is toch uberhip met de houthakkers ruit? Het gouddraadje in de stof en de kleine roezel langs de boordjes maakt de blouse girly en stoer tegelijk. Het glam plissé rokje staat super gaaf bij de blouse en bomber en let even op de mooie tailleband, die mag gezien worden.

De accessoires

Naast kleurrijk, kun je er bij Le Big ook altijd zeker van zijn dat ze met een super toffe accessoires lijn komen. Kijk nou eens naar die muts, zo mooi met de gekleurde boord, prachtige breisteek en roze pompom. Linde was er gelijk verliefd op en hij draagt heerlijk. Ze is erg gevoelig voor kriebelstofjes, gelukkig zit de muts haar heel fijn. Van het gouden sterrentasje is ze ook helemaal weg. Het tasje is bijvoorbeeld geschikt om wat geld in te doen en aangezien Linde inmiddels graag mee gaat winkelen komt dit tasje goed van pas. De cyclaam roze maillot met het mooie werkje heeft mijn modehart dan weer gestolen.

Facts

  • Linde is 129 centimeter en draagt alle kleding in maat 134/140 behalve het blousje, deze draagt ze in maat 122/128.
  • De bomber kun je aan twee kanten dragen. De andere kant is geruit en er zitten echt geen labels, naadjes of etiketten in de weg. We zullen binnenkort op Instagram laten zien hoe het jasje omgekeerd staat.
  • De bomber kan in de nazomer buiten als jas worden gedragen.
  • De muts is heerlijk zacht en prikt niet.
  • De gepersonaliseerde ballon kun je bestellen bij Musthave Party en blijft tot wel acht dagen goed.
  • De fluwelen laarsjes die Linde aan heeft zijn van Studio Maison.

Shop hier deze outfit!

Happy Le Big GirlHappy Le Big GirlHappy Le Big GirlBlog 8 IMG_8410bHappy Le Big GirlHappy Le Big GirlHappy Le Big GirlHappy Le Big GirlHappy Le Big Girl

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply