GIRL

Homemade kinderkleding

22 mei 2016

MAAK JIJ WEL EENS ZELF KINDERKLEDING?

Ik gebruik Instagram en Facebook graag als inspiratiebron voor de outfits van mijn kinderen, maar natuurlijk ook voor Shopaholiek. De meest leuke en creatieve dingen komen voorbij. Zo zag ik een tijdje terug zoiets leuks bij de kleine Zara. Een prachtig en kleurrijk gehaakt rokje. Zara’s moeder is echt een ster in combineren en samen met de top van le Big, een paar leuke kniekousen en een mooie haarbloem creëerde zij een prachtige outfit met dit rokje. Het leuke is dat Zara’s tante het rokje voor haar heeft gehaakt. Echte homemade fashion.

Toen Linde kleiner was heeft een vriendin ook wel eens een rokje voor haar gehaakt. Deze was ook zo snoezig en droeg ze met shirtjes van Mim Pi, Cakewalk of Oilily. En ander vriendin heeft een keer een jurkje voor haar genaaid met een mooie gehaakte bovenkant. Zelf heb ik nooit kleding voor haar gemaakt, maar pas wel een haarband. Een beetje in de stijl van de Ninni Vi haarbanden. Ik laat hem vast een keer zien.

Maak jij ook wel eens zelf kleding? Of heeft jouw zoon of dochter ook zo’n creatieve tante, oma of buurvrouw? Homemade is super leuk en heel origineel. Wij zijn super benieuwd of je een leuke foto hebt, laat het gerust zien onder deze blog.

Ben je net zo enthousiast als ik over Zara haar rokje? Hieronder vind je het patroon.

image313220151_980611315367854_1953530143_n

13183168_980611365367849_1850160774_n

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply