GIRL Hanneke NIEUWE COLLECTIE

REVIEW: Aukje in Billy & Lilly zomer ’18

8 april 2018

MOOIE FRISSE KLEUREN!

Yes! Het mooie weer heeft ons landje eindelijk bereikt en dus kunnen de mooie zomersetjes uit de kast gehaald worden! En als je dan inmiddels een flinke, zomerse garderobe hebt hangen dan is het gewoon nog lastig kiezen wat je als eerste pakt! Maarrr.. met dit geweldige setje van Billy & Lilly wordt kiezen een makkie. Lees je mee?

Inmiddels is de nieuwe zomercollectie van Billy & Lilly al een aantal weken uit en sinds kort is ook het jurkje dat Aukje draagt verkrijgbaar. Meteen toen ik het jurkje zag wist ik dat deze hier móest komen. Ik was meteen verliefd op de felle, vrolijke kleuren en… het zal geen verrassing zijn… wij houden van streepjes! Jurkje ‘Milou’ heeft een model waar je vrolijk want wordt. De spagetti bandjes maakt dit exemplaar perfect voor de warmste dagen. Het bovenste deel sluit mooi aan en het zwierige rokje loopt wijd uit. De tailleband is verstelbaar met een vrolijk gekleurd koord. De knalrode opdruk geeft het jurkje nog een extra opvallende touch. Kortom, hier kun je niet omheen!

Natuurlijk is dit wel Nederland dus krijgen we ook nog te maken met iets frissere dagen. Daarom namen wij er de rode 3/4 legging bij die perfect bij het jurkje past. We maakten de set af met het vest ‘Maris’ die niet alleen lekker warm is maar ook nog eens heerlijk zit door de zachte, soepele stof. Het vest heeft verschillende, zilveren details zoals de band op de mouwen en de opdruk met de tekst ‘Love B&L’. En dat klopt helemaal… we love Billy & Lilly!

FACTS:

  • Aukje is 126 cm lang en draagt de hele set in maat 134/140. Ze heeft nog iets groeiruimte maar het past al prima.
  • Billy & Lilly verkoopt kleding in maat 50 t/m 164
  • Billy & Lilly staat voor “fris en vrolijk, maar vooral kwalitatief goed en betaalbaar”. Dit zien wij er zeker in terug!
  • ipv een legging kun je ook kiezen voor een paar leuke kniekousen, bijvoorbeeld deze rode.

SHOPPEN:

Billy & Lilly is uitsluitend online verkrijgbaar via hun eigen webshop: JURKJELEGGINGVEST

Billy & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & Lillysponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply