Hanneke SPOTLIGHTSHOP

In the spotlights: Woods

5 juni 2017

HOU JE VAN MOOIE KINDERKLEDING?

DAN HOU JE VAN WOODS!

Afgelopen weekend ben ik naar Woods in Arnhem geweest. Dit keer niet om te shoppen maar om foto’s te maken. Een winkel als Woods verdient het om in de spotlights te staan!

Er zijn zoveel mooie kinderkledingwinkels, te veel om allemaal te onthouden. Daarom zet Shopaholiek regelmatig een winkel of webshop in de spotlights. Deze keer is Woods dus aan de beurt. Woods heeft niet alleen een webshop maar ook vier stenen vestigingen! Ideaal als je de kleding eerst eens wil zien en passen. Ze verkopen tientallen verschillende kledingmerken. Een paar van die merken zijn bijvoorbeeld Vingino, Cars, Ninni Vi en Retour. Er is dus een enorm aanbod voor jongens en meisjes. ‘Ze selecteren bij de samenstelling van hun assortiment kinderkleding altijd op de uitstekende kwaliteit, stoer, modieus, eigentijds en een ruim aanbod tegen scherpe prijzen’.

De winkel in Arnhem is gevestigd in een mooi pand. De winkel is heel overzichtelijk en wat ik zelf altijd heel mooi vind: de kleding hangt niet alleen als merk bij elkaar maar is ook nog eens op kleur gesorteerd. Zo zie je heel snel welk rek je moet hebben! Ook is er genoeg aan accessoires te vinden zoals riemen of sieraden.

De sfeer bij Woods is heel gezellig. Je wordt goed geholpen en ze denken echt met je mee. Maar shop je liever online dan heeft Woods ook een zeer uitgebreide webshop.  Deze is gebruiksvriendelijk en wat op de site staat is ook altijd op voorraad. Er is keuze uit ruim 20.000 verschillende artikelen. Wekelijks wordt de site aangevuld met nieuwe items. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends!

En eerlijk: na het nemen van de foto’s kon ik niet weggaan zonder eerst nog even lekker rond te kijken tussen al dat moois en nog wat leuke kleding voor mijn kids mee te nemen. Wat een leuke winkel is dit!

Shoppen:

De stenen winkels van Woods vind je in Arnhem, Deventer, Nijverdal en Ommen.

Online shoppen bij Woods doe je hier.

WoodsWoodsWoodsWoodsWoodsWoodsWoods

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply