GIRL Hanneke REVIEWS

Review: Wild swimwear

22 mei 2017

BIRDS AND FLOWERS, WILD ZOMER ’17

We hebben er best een tijdje op moeten wachten maar het lijkt erop dat de zon zich nu echt vaker gaat laten zien en de temperaturen ver boven de 20 graden uit gaan steken. Eindelijk! En als je aan de zomer denkt, dan denk je aan strand, zon en… zwemmen! Daarom laten Aukje en ik jullie vandaag een heel gaaf badpak zien van Wild. Een pareltje, zeker als je kind net zo van dieren houdt als mijn dochter!

Wie een beetje bekend is met het merk weet dat de kleding van Wild altijd duurzaam geproduceerd wordt. Het wordt gemaakt met 100% biologisch katoen en ze zijn Oeko-tex gecertificeerd. Dit betekent dat het product milieuvriendelijk en mensvriendelijk geproduceerd is. Als een kledingstuk het Oeko-tex keurmerk krijgt, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid dus! Logisch dat ze daar bij Wild heel trots op zijn.

Het badpak dat Aukje draagt heet ‘Bliss hummingbirds’. De naam zegt het al: er is gebruik gemaakt van een prachtige, hoogwaardige digitale vogelprint. De kwaliteit is perfect, zoals we dat van Wild gewend zijn. Het materiaal is chloorbestendig en slijtvast, heeft een UV bescherming en is sneldrogend. Ideaal! De pasvorm is mooi aansluitend waardoor het heerlijk draagbaar is. Dat de print doorloopt op de achterkant vinden wij extra mooi. Het badpak heeft gekruiste bandjes op de rug.

Wij zijn helemaal weg van de kleurtjes en de vogeltjesprint. Zeg nou zelf… hier straalt toch elk meisje in?!

Facts:

  • Aukje draagt het badpak in maat 116. Ze is 120 cm lang maar smal gebouwd. Deze maat zit nu precies goed. Bij twijfel zou ik voor een maatje groter gaan.
  • Wild heeft ook nog 2 andere prachtige badpakken! Kijk deze met een andere vogelprint of deze met een schattig konijn.
  • Voor jongens zijn er ook prachtige zwemshorts te verkrijgen!

Shoppen:

Het badpak koop je o.a via de eigen Website van Wild.

 

Wil je meer blogs lezen van Hanneke, klik dan hier.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op instagram: @Hanneke

WildWildWildWildWildWildWildWildsponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply