BABY BOY GIRL REVIEWS

Cute twins in de kleding van Qtie

6 april 2016
qtie

Qtie happy clothing for cuties

Wauw weer een supergaaf merk ontdekt! Qtie!  Zoals jullie weten hou ik van mixen en matchen! En hoe cool is het als ik de twins weer kan kleden in dezelfde stijl maar dan net weer even met een andere twist. De setjes van Bamboo en Billie zijn ook erg zacht van kleur, een mooie kleur voor de zomer die eraan komt.

Wat mij meteen opvalt aan de kleding van Qtie is dat het 100% van biologisch katoen is gemaakt. Het voelt erg zacht aan en het draagcomfort zal de bewegelijke twins niet hinderen. Je merkt meteen dat het van goede kwaliteit is. De kleding is praktisch om te dragen, unisex en makkelijk te combineren.

Billie draagt een grijze met gele onesie met hondenpootjesmotief. Daarbij draagt ze een bijpassende zacht geel gekleurde haarband. Ik vind dit een hele mooie kleur, zeker voor de zomer straks als ze een mooi gebruind snoetje heeft. En hoe leuk is de colsjaal die aan twee kanten te dragen is. Aan de buitenkant de grijze kleur met hondenpootjes en aan de binnenkant egale gele kleur.  Met deze colsjaal kan je meerdere kanten op.

Bamboo draagt een broekje dat perfect matcht met de onesie van Billie. Een geel t-shirt met een grote tijger erop! Wat ik een erg leuk detail vind is dat de achterkant ook bedrukt is…. GR AAUW. Daarbij past natuurlijk ook de bijpassende colsjaal die zowel door meisjes als jongens gedragen kan worden, in ons geval weer ideaal dus. Bamboo draagt ook een mutsje matchend met het broekje en onesie. En hoe leuk zijn de oortjes die eraan zitten? Ik vind deze look erg stoer.

De twins hadden erg zin in de foto’s deze keer 😉 en zeg nu eerlijk, zijn ze niet CUTE?

VERKOOPINFORMATIE: Qtie

They all will look cute wearing Qtie!

qtie

qtie

qtie

qtie

qtie

qtie

qtie

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply