BOY Marieke REVIEWS

Review: Retour Jeans voor de Boys!

23 april 2020

Het thuis goed aan de slag gaan met schoolwerk was hier elke dag toch weer best een hele opgaaf. Voor mij persoonlijk daardoor een hele zoektocht hoe ik dan toch ook toe kon komen aan mijn eigen werk en andere dingen, zoals het fotograferen van deze te gekke outfit voor de boys van Retour Jeans.

De zesde thuiswerkweek zit er al weer bijna op, en inmiddels is hier in het zuiden de vakantie ook van start. Dat betekend in ons geval dat we de touwtjes een klein beetje laten vieren m.b.t het schoolwerk. Hopelijk houdt het mooie weer nog even aan en kunnen we er lekker veel op uit met de fiets of voor een wandeling in de buurt. Vandaag showen wij jullie een leuke set van het hippe Retour Jeans.

Sil was direct weg van deze set, mede door de army print op het vest en de short. Lekker stoer, en de felgroene accenten geven het geheel een frisse, sportieve uitstraling. Wij houden van felle kleuren, het fleurt direct zo lekker op en met een tintje op de huid is het op en top zomer. Retour Jeans is daarom elke zomer terug te vinden in de kledingkast van de kinderen, want zij hebben altijd heerlijk felle kleuren in hun serie zitten.

We hebben al weken prachtig weer, de set wordt hier dan ook al met grote regelmaat gedragen. In de ochtend en namiddag komt het heerlijke vest Bruce vaak goed van pas omdat het dan nog wat fris kan zijn. De “capuchon sweater”zoals Bruce genoemd wordt heeft aan beide kanten zakken met een rits, altijd handig vinden wij! De mouwen zijn voorzien van boorden, en over het gehele vest loopt weer het felgroene accent. De achterzijde is zwart met de groene band, en aan de voorzijde zit dan de army print met een leuke subtiele tekstprint.

Short Victor is een heerlijke sweat-short met elastiek en drawstring in de taille. De short heeft steekzakken aan de zijkant en een zak met ritssluiting aan de achterzijde. Ook hier zien we op de zijkant van de short weer de army print met het felgroene accent. Sil draagt het liefst elke dag dit soort comfortabele shorts. Gelukkig is het een echte musthave en heeft retour ook dit seizoen weer verschillende leuke exemplaren in hun zomercollectie.

Wij combineren de set met een van de te gekke polo’s uit de serie, namelijk Gustav. De echte retour-kenner weet dat hun polo’s altijd geweldig zijn van zowel pasvorm als kwaliteit. Niet te dik en niet te dun, altijd voorzien van de leukste details. Polo Gustav viel direct in de smaak bij Sil door de leuke logo-banden om de armen; “ziet er zo stoer uit mam!” En hij matcht perfect met de short en het vest. Een polo kleed altijd meteen mooi aan vind ik, toch net wat meer dan een shirt.

Maatinfo: Sil is 135cm lang en draagt alles in maat 9/10 , wat overeenkomst met 134/140.

Shopinfo: Retour Jeans wordt vast en zeker ook bij jouw in buurt verkocht. Je vind de shop locator hier. Toch liever online shoppen, dat kan hier.

Hopelijk hebben we jullie weer wat kunnen inspireren! Samen met de kids op pad naar de lokale kinderwinkel is nu toch iets lastiger plannen in deze “Coronagekte” Stay safe en tot een volgende keer!

Liefs Marieke

Je kunt mij en mijn gezin hier volgen op Instagram, dat zou ik super leuk vinden!

thumbnail_IMG_20200401_142549

thumbnail_IMG_20200409_103651

thumbnail_IMG_20200409_120004

thumbnail_IMG_20200401_140303

thumbnail_IMG_20200401_144616

thumbnail_IMG_20200402_130045

thumbnail_IMG_20200402_130352

 

 

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply