Angelique BOY

Beachwear in Dubai: Shorts voor de jongens

11 mei 2017

Knalblauw en vissen: een musthave!

Ook voor de boys zijn de zwemshorts dit jaar zo leuk! Kris is het afgelopen jaar niet echt gegroeid dus die past ook nog wat shorts van vorig jaar die ik nog steeds superleuk vind. Maar ja….. je bent Shopaholiekblogger of niet, en dat houdt in dat je iedere winter al lekker wordt gemaakt met alle zomercollecties die uitkomen. Deze zwemshort van Indian Blue Jeans heb ik dan ook een tijd terug al gespot en die stond echt direct op mijn wishlist. Ik vind de frisse kleuren zo mooi staan bij mijn blonde beachboy. Die visjes zijn echt de finishing touch. Of zou het dat oranje koortje zijn?

Het broekje van Kris is maat 128. Kris is echt een gespierde spijker. Zijn maat is 128 en deze zit oké, al zit hij iets ruim. De short is prima aan te snoeren met het touwtje. Indian Blue Jeans springt qua zwemkleding van 116 naar 128, ik mis een beetje maat 122 hier, maar ik heb maat 116 niet in real life gezien en kan dus niet oordelen over het verschil in grootte tussen die twee maten. Over de print en de kleur hoef ik niets te zeggen toch? Fantastisch en superzomers he?! Ik vind deze short echt zo vreselijk tof! En ik denk dat als jullie de foto’s zien dat jullie niet anders kunnen dan het eens zijn met mij!

Het strand waar we deze foto’s hebben gemaakt is overigens Kite Beach. Dat strand is echt een aanrader mocht je een keer op vakantie gaan naar Dubai. Het is één van de mooiste public beaches vol sportactiviteiten voor kids en ook voor jou mocht je daar zin in hebben. Het strand is echt heel erg mooi, maar het is vooral het uitzicht op het enige 7-sterren hotel ter wereld: de Burj Al Arab wat dit strand superpopulair maakt bij zowel de toeristen als de lokale bevolking. Op de dag dat wij deze foto’s maakte was het wat stoffig weer en zelfs een wat koele dag met 27 graden. We zijn nu een week of 2 verder en tikken bijna de 40 aan. #nietfijnhoor.

Je shopt Indian Blue Jeans o.a. bij Kienk. De short die Kris hier draagt kost € 29,95

zwemshort indian blue jeans zwemshort Indian blue jeans zwemshort Indian blue jeanszwemshort Indian Blue Jeanszwemshort indian blue jeans

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply