BOY REVIEWS

Sebastiaan in Garcia en Hip, zomercollectie 2016

19 maart 2016

DENIM BOY

Garcia straalt denim uit. Denim & boys, een perfecte basic match. All they need: een goed zittende jeans, fijn shirt en stoere sneakers. Jump, denkt Sebastiaan in Garcia outfit, ready for a dance!

Het merk Garcia is vlot, jong en dynamisch voor zowel jongens als meisjes. De collectie voor jongens bestaat uit jeans, chino’s, shorts voor de zomer, sweaters, shirts, t-shirts en jacks. Garcia biedt goede basics stukken voor in de garderobe. Het is écht een toffe collectie. Zeker nu de tieners een eigen mening krijgen, en niet alles meer aan trekken naar school. Ze ontwikkelen een eigen smaak. Dit is een nieuwe uitdaging voor de mama’s, want vaak willen wij, ik wel eerlijk gezegd, de kleding zelf uitzoeken en zorgen dat ze er leuk uitzien…

Sebastiaan draagt van Garcia een stevige zachte stretch jeans met smalle pijpen en een dun jeans shirt. Dit in combinatie met grappige sokken en mooie leren sneakers van het merk Hip. Denim is altijd goed voor een jongen, je kan het met alles combineren en het zit lekker. Het setje van Garcia staat tof bij Seb, ik houd van denim en hij gelukkig ook, alhoewel hij strakke jeans niet altijd snel aantrekt, rekt deze jeans van Garcia fijn mee en zit het comfortabel. De jeans shirt van Garcia kan zowel op een jeans als op een andere broek of short. Mix & Match kan ook zeker bij knullen:)

Goede leren schoenen zijn een must voor de voeten van actieve tieners. Deze kobalt blauwe sneakers van het merk Hip vallen goed op door de felle kleur, zitten top en staan super bij de coole skinny jeans van Garcia. In de collectie van Gracia vind ik alles even leuk, hier kunnen ze al een beetje gaan oefenen met hulp van ons om hun eigen coole sets uit te zoeken. Er kan weinig misgaan;) Wat vinden jullie, mama’s van jongens van Garcia?! En mijn volgende vraag: wie durft de uitdaging aan… Succes en veel plezier samen! Ik wacht met smart op de eerste foto:)

SHOPPEN: GARCIA

SCHOENEN: HIP

DSC_0305 DSC_0345 DSC_0296 DSC_0295 DSC_0301 DSC_0319 DSC_0369

 

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply