GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW! WAAAW WINTER 2018

10 september 2018

Een kleurrijke herfst!

Het is altijd weer een feestje om een bezoek te brengen aan het atelier van Waaaw. Als rasechte Waaaw fan ben ik ieder seizoen weer heel benieuwd waarmee designer Anouk ons gaat verrassen. Vol trots toont ze ons dan ook direct haar nieuwe collectie. Dochter Bente en ik wanen ons in een snoepwinkel als we de kleurrijke exemplaren in het rek bekijken en hier maar liefst twee outfits uit mogen kiezen! Bente gaat het dragen dus we laten haar de keuze maken. Ze kijkt kritisch naar de verschillende rokjes, jurkjes (o.a. basics, sweatdresses, jurkjes met rokjes eraan vast), sweaters en broeken (3 verschillende maar liefst).  Haar eerste keuze is een prachtige jurk met een bloemenmotief. Anouk laat haar enkele druk-applicaties zien en hieruit kiest Bente een mooie rode bloem. Het tweede item wat ze kiest is een ultra zachte sweater met een pantermotief. Ook deze keuze snap ik volledig. Heeft ze deze trui niet in mijn maat, vraag ik me af…  Anouk zoekt er een leuke broek bij en de tweede set is compleet. Helemaal happy gaan we naar huis!

Voor deze review waren we te gast op een bijzondere locatie: een prachtige molen in ons eigen dorp! We worden op zaterdagochtend welkom geheten door twee vriendelijke molenaars. Bente had er erg naar uit gezien en luistert dan ook aandachtig naar alles wat de molenaars haar vertellen over de molen.

Outfit 1: De eerste Waaaw outfit die Bente laat zien bestaat uit een mooi aansluitende jurk met een turtleneck en een all-over-print in warme herfstkleuren. De turtleneck is overigens geen strakke kol maar een klein, elegant opstaand randje. De mouwen zijn voorzien van een gouden bies wat de jurk een chique uitstraling geeft. De rode bloem-applicatie geeft de jurk een feestelijk tintje. Afgelopen zomerseizoen kon je overigens kiezen bij je bestelling of je graag drukkers op je item wilde. Bijna iedereen koos voor drukkers op hun kleding dus deze winter zijn alle items standaard voorzien van drukkers behalve de zipperdress. De drukker vind ik persoonlijk ook echt van toegevoegde waarde.  Elk item kun je hiermee helemaal zelf afstylen! Maar terug naar de jurk…  Zoals je ziet is die wat langer dan we gewend zijn, tot net boven de knie. Heel vernieuwend! De jurk is ruim genoeg om ermee te rennen en te spelen want in de molen is Bente er probleemloos alle trappen mee opgeklommen tot boven in de nok van de molen om van het geweldige uitzicht te genieten. We combineren de jurk met een zwarte legging. De legging is ook voorzien van een subtiele gouden bies.

Outfit 2: De tweede Waaaw outfit verrast me direct bij het aandoen. Wat staat dit ontzettend gaaf!! Bente is een echt ‘jurken/rokken meisje’ dus een ‘broek outfit’ is best bijzonder voor ons. De sweater is nog zachter dan je denkt dus hier is ze helemaal blij mee! De gekozen applicatie maakt de aaibare sweater extra stoer. Ook hier zijn de mouwen voorzien van een gouden bies, net als de broek. De broek heeft een leuk sierkoordje in de taille. Dit koord heeft verder geen functie. De broek sluit prachtig aan! Met haar nieuwe veterboots eronder is het een stoere maar girly outfit. Dit zou zomaar eens onze favoriete outfit van dit seizoen kunnen worden. Het is in ieder geval de eerste broek in haar kledingkast en die komt er zeker vaak uit deze winter!

Naast twee geweldige outfits is Bente ook behoorlijk wat kennis rijker! Ze weet nu alles over de verschillende wiekenstanden, graan malen, de twee poezen die in de molen wonen etc. Met een leuke informatiefolder voor kinderen in de hand, lopen we de molen uit. Een fantastische ochtend! Wat hebben we toch een leuke ‘hobby’ samen…  net als de twee enthousiaste molenaars.

Wist je dat:

 • de collectie beschikbaar is van maat 86/92 tot en met maat 146/152
 • ook de vertrouwde basics beschikbaar zijn in 4 kleuren
 • alle jurken en bovenstukken voorzien zijn van drukkers (m.u.v. de zipperdress)

Maatinfo kleding:

 • Bente is 134 cm (smal postuur) en draagt de eerste set (jurk en legging) in maat 134/140. Deze items sluiten mooi aan en er is nog groeiruimte.
 • De tweede set valt groot. Beide items (broek en sweater) draagt ze hier in maat 122/128 en daar komen we zeker de winter mee door.

Schoenen:

 • Vielen je de gave veterboots ook al op? Deze zijn van Twins&Trackstyle. Ook iets voor jouw dochter? Klik hier voor verkoopadressen. De boots zijn overigens verkrijgbaar in 3 verschillende breedtematen en past dus bij elke voet.

Shopinfo:

 • Je shopt Waaaw in haar eigen webshop. Klik hier om direct te shoppen.

We zijn heel benieuwd! Welke outfit zou jij kiezen voor je dochter? Outfit 1 of 2? Of misschien wel beide? Laat je het weten in een reactie?

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

waaaw winter 2018

Wat een warmte straalt deze jurk uit! Wij houden ervan!

 

waaaw winter 2018

De jurk valt net boven de knie. Welke (nieuwe) applicatie kies jij?

waaaw winter 2018

 

waaaw winter 2018

Een subtiel strak biesje maakt het helemaal af!

 

waaaw winter 2018

waaaw winter 2018

waaaw winter 2018

De turtleneck valt heel losjes rond de hals

waaaw winter 2018

Nou, heb ik teveel gezegd? Geweldig toch!!

 

waaaw winter 2018

 

waaaw winter 2018

 

waaaw winter 2018

De broek sluit zo mooi aan… en hoe stoer is die leeuw….!

 

waaaw winter 2018

 

waaaw winter 2018

Het koord heeft geen functie maar staat wel heel leuk!

 

waaaw winter 2018

Deze stevige veterboots zijn van Twins&Trackstyle!

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply WAAAW COLLECTIE HERFST/WINTER 2018 | Shopaholiek 12 september 2018 at 21:33

  […] […]

 • Leave a Reply