BOY GIRL Mandy

Colourful Rebel for kids

10 mei 2018

Nog een weekje of wat wachten en dan is het zover! Dan verschijnt de kids collectie van het merk Colourful Rebel in de winkel. De collectie is nu al online te bewonderen en wat een leuke items hebben wij gespot!

Colourful Rebel, dat vijf jaar geleden begon als lifestyle magazine, is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende naam in modeland. In eerste instantie  werden de shirts alleen verkocht via hun eigen webshop, maar het label werd zo ontzettend populair dat de collectie in meer dan 150 winkels in Nederland en België verkrijgbaar is. Zo ken je vast wel de gave ‘boef’ sweaters en shirts. Maar ook de t-shirts – veelal in retrostijl – met tekst, de gemixte prints en de flared pants zien we dagelijks in het modebeeld. Hoe gaaf is het dan dat jouw mini-me er nu ook net zo fashionable uit kan zien als mama (of papa) in matching outfits?!

De kids collectie, verkrijgbaar vanaf maat 122 is alleen geschikt voor Rebels; stoere jongens en meiden tussen de 7 en 14 jaar. De shirts en sweaters zijn voorzien van opvallende teksten en prints en zelfs zwemkleding voor de boys mag niet ontbreken in deze kidslijn.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer van de collectie zien? Je kan meer informatie vinden of een pre-order plaatsen op de website www.colourfulrebel.com.

Colourful Rebel

Colourful Rebel

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply