GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

De ultieme comfy outfit by DDD

8 februari 2022

Het kinderkledingmerk Dutch Dream Denim kennen we vooral door de onderscheidende stoere denim designs en de dubbele laag stof op de knieën. Al bijna 10 jaar geleden maakten we kennis met dit gave merk en sindsdien zijn de spijkerbroeken, jumpsuits en shorts onmisbaar in de kledingkast van baby’s tot tieners. Zo hebben wij al seizoenen lang een jeans jumpsuit van Dutch Dream Denim in de kast. Zowel in de zomer (met korte mouw) als in de winter (met lange mouw) wordt dit gave item wekelijks gedragen!

Afgelopen winter lanceerde Dutch Dream Denim een bijzondere collectie: mooie sweats (joggingpakken) in warme kleurtonen. Niemand minder dan internationaal model Summer de Snoo presenteerde deze gave items! Wij zijn blij te kunnen melden dat deze gave sweat pakken ook deze zomer terugkomen. En deze keer is het de eer aan Bente om het super comfy sweat pak met short te showen! Perfect voor het voorjaar! En wat zijn we daar aan toe zeg…

Dochterlief is inmiddels ruim 10 jaar en haar kledingsmaak is echt aan het veranderen. De schattige jurkjes maken plaats voor stoerdere varianten en we zien steeds meer broeken en hoodies in de kast. Toen Bente het nieuwe joggingpak van Dutch Dream Denim zag was ze dan ook direct enthousiast! Een gave ecru kleur, mooie glitterstrepen, stoer, lekker zacht en super comfortabel. Wat wil een tiener nog meer? De outfit is ook heel draagbaar. Je draagt het naar school of een dagje uit, naar het sporten en het is natuurlijk ook heerlijk om er in te chillen op de bank. Wat ons betreft is dit een echte musthave outfit! Kijk je mee?

Maatinfo:

Bente is 10 jaar, 158 cm en heeft een smal postuur en lange benen. Ze draagt de short in maat 164. De hoodie is maat 158. Er is in beide items nog voldoende groeiruimte. Het is dan ook pas februari.

Shoppen:

De nieuwe voorjaar/zomer collectie voor de girls shop je vanaf vandaag via www.dutchdreamdenim.nl. Kijk zeker ook even naar de andere sweat items. Vanavond showen we op Shopaholiek ook nog een gave outfit voor de boys!

De gehele nieuwe collectie bekijk je via https://www.dutchdreamdenim.nl/

Liefs, Jolanda

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply