GIRL REVIEWS

Omarm je inner Nel Veerkamp met de panterprint

9 december 2017

I got the eye of the tiger, a fighter
Dancing through the fire
‘Cause I am the champion, and you’re gonna hear me roar
Louder, louder than a lion
‘Cause I am a champion, and you’re gonna hear me roar!

December is bij uitstek de maand om de Nel Veerkamp die in velen van ons verborgen zit naar buiten te laten komen. Zet je huis op zijn kop en versier het met glitter, glans en lichtjes. Trek je panterprint outfit uit de kast en ga onder de kerstboom liggen op een schapenvachtje. Heerlijk toch, de print, de glans, de glitter en de lichtjes? Het grappige is dat Linde toen we dit blousje en rokje van Lola Meis binnen kregen en het liefst haar panterprint legging en schoenen aan wilde bij deze items. Maar toen ze deze foto’s zag, vond zij het zo toch wel genoeg panterprint voor één outfit.

Pasvorm en maatvoering

Mijn eigen liefde voor de panterprint is al jaren oud. Waar ik begon met een schoentje of riempje ben ik inmiddels dus van de complete outfits. Het blousje van Lola Meis heeft licht poffende mouwen en een mooie jeansafwerking aan de binnenkant van de kraag. Het is een wat korter model en dit staat heel erg mooi op een broek. Op de foto’s dragen we het blousje op een rokje in dezelfde print van Lola Meis. Door de blouse in het rokje met brede elastieke tailleband te dragen lijkt het net een jurkje. Linde draagt deze set in maat 134/140 en is nu ruim 129 centimeter.

Combinatie ideeën met de panterprint

Het leuke aan een panterprint is dat het echt super makkelijk combineert. Het geeft elke outfit pit en lef, vandaar mijn intro met de songtekst van Katy Perry. Oké ze heeft het over een tijger, maar deze print wordt ook vaak tijgerprint genoemd (wink). Je kunt de print sowieso combineren met je favo jeans, of dat nu een spijkerbroek, salopet of jack is. Ook heel mooi erbij vind ik zacht- of oud roze, wij hadden nog een zachte sweater in de kast liggen van vorig jaar. Ook in de huidige collecties kom je deze tint roze zeker tegen. Door naar de volgende combi, Lindes velvet urban tiger jasje is gewoon perfect bij deze Lola Meis items. Of ga jij liever voor de combi met bordeaux en groen. We zijn heel benieuwd hoe jij de panterprint zou dragen:

A. Het blousje en rokje samen als jurkje

B. Met roze

C. Met je favo jeans

D. Met het Urban Tiger jasje

E. Met groen en bordeaux

Shoppen

Met deze twee items sluit Lola Meis het winterseizoen af en openen ze gelijk de collectie van 2018. Het blousje en de rok komen daarom niet in de sale, op de rest van de collectie zit inmiddels wel korting. Online shoppen kan bij Lola Meis zelf.  Ook onze spotlightshops TOFF Kidswear en Woods kinderkleding verkopen dit mooie, sportieve merk. Als je op de namen klikt kom je uit bij de juiste webshops. Er zijn uiteraard nog veel meer verkooppunten, hieronder diegene die bij ons bekend zijn.

Alles kids Leek, Bengels en Ko Rijssen, Hip en Stip Doetinchem, Hip4kidz Ootmarsum, Jansen-Noy Sevenum, Lev! Vriezenveen, Studio MK Almelo, Lily kinderkleding Nijverdal, Skiks Horst, Toff kids wear Hengelo, Zwolle, Tutte Belle Leeuwarden, T Pashuiske Etten-Leur, Woods Kinderkleding Arnhem, Paradekids Oudehaske.

Blog B IMG_2558 b

Je kunt ons ook volgen op Instagram, gezellig, kijk hier maar eens.

Blog B IMG_2513 b

De kousen zijn ook van Lola Meis en de stoere laarsjes van Dr. Martens.

Blog

De kettingen van Pop Cutie zijn erg leuk voor jonge meiden. Er zijn super veel verschillende figuurtjes.

Panterprint

Panterprint

Blog (2)

Combineer de Lola Meis panterprint met je favoriete jeans. Aan foto’s van deze spijkerbroek vind je in dit blog.

Panterprint

Blog B IMG_2577

Deze bomber is van…surprise…IKKS, je shopt hem hier met 50% korting.

Blog 4

De blog over de groene velvet bomber lees je hier na.

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anoniem 30 april 2019 at 14:02

    hoi

  • Leave a Reply