Barbara BUDGET

BUDGET: Luipaard legging van Just Rebelz en flessengroen

24 oktober 2017
Just Rebelz luipaard legging

Zeker als je dochter zo snel groeit, is het soms lastig van een heel leuk kledingstuk afscheid te moeten nemen. Herken jij dat ook? Dat had ik met het groene jurkje van CarlijnQ van vorig seizoen.

Wat werd ik dus blij verrast toen ik dit gave Zara jurkje voorbij zag komen. Nog blijer werd ik dat Nova er nog net in past, joehoe! Dit flessengroene jacquard jurkje met noppen is een heel mooi jurkje van textuur en van kleur.

Nu vind ik tijgerprintjes met groen helemaal geweldig. Ken jij de webshop Just Rebelz? Hier heb je allemaal stoere, girly en ook unisex items voor hele leuke prijsjes. Deze écht harige legging bijvoorbeeld is lekker budget geprijsd en blijft ontzettend mooi. De pasvorm, de kleur alles klopt. Het leuke aan deze legging is dat het écht harig is. The leopard is real, zeg maar;) Nova is dus helemaal hoteldebotel van deze luipaardlegging; ze heeft namelijk knuffelbenen!

Weet je nog wat Nova voor totaal setje aan had van Just Rebelz? Kijk hier maar eens, want al deze items zijn zo goed te mixen met de garderobe van je meisje en zijn superleuk geprijsd!

Facts

  • Nova draagt het jurkje in maat 104. Het valt wat oversized, waardoor het Nova nog prima zit
  • De Just Rebelz legging draagt Nova in maat 110. Deze valt kleiner uit, dus even goed om te weten.
  • De ketting is van Klick-!T. Je hebt het vast al meerdere keren bij Shopaholiek voorbij zien komen en mijn meiden en ik ook, zijn er verzot op. Je kunt wel zien aan de laatste foto dat onschuldige Nova er ook graag mee speelt;) Afwisselen is namelijk juist zo leuk! (Sint-TIP)

Just Rebelz musthaves

Shoppen

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfit foto’s van mijn meiden en ook ik passeer wel eens de revue;) Ik heb nog veel meer inspiratie outfits voor je, dus kom gerust een kijkje nemen.
  • Meer blogs kun je hier teruglezen

Just Rebelz luipaard legging

Just Rebelz luipaard legging

Just Rebelz luipaard legging

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lezersblog: megabudget en megatrendy | Shopaholiek 8 november 2017 at 17:02

    […] BUDGET: Luipaard legging van Just Rebelz en flessengroen […]

  • Leave a Reply