KIDS FASHION MIRJAM

Babyface: voor de hippe baby

9 oktober 2018
Untitled design (98)

Wat is het toch heerlijk dat ik na 4 jaar gewoond te hebben in Dubai, mijn oude vertrouwde Nederlandse merken weer binnen handbereik heb om te kunnen shoppen. Eén van mijn favoriete merken voor Vik is het populaire merk Babyface. Tijn heeft hier toen hij baby was al veel van gedragen, waardoor ik weet dat de kleding van goede kwaliteit is en heel belangrijk, ook nog voor een leuke prijs verkrijgbaar!

Babyface heeft weer een geweldige najaars collectie. Een mix van hippe kleding met stoere en schattige printjes van zachte stofjes in verschillende mooie en vrolijke kleuren.

De newborn collectie voor de jongens heeft voor dit seizoen 3 verschillende leveringen met ieder hun eigen thema en zijn inmiddels allemaal verkrijgbaar.

Het eerste thema heet “VROOM VROOM” en heeft alles te maken met het verkeer. Auto’s, fietsen, scooters en alles wat je verder tegen komt op straat is verwerkt in leuke printjes op de kleding. Ook de hierbij behorende geluiden en kreten zie je terug in de kleding. De kleuren bestaan uit petrol, antraciet, mintmelee en een lichte grijsmelee met geel als accent voor een verfrissend effect.

Het tweede thema heet “PETS” en gaat over huisdieren. Toby de schildpad,  Albert de hond, en Fluffy het konijn zijn verwerkt in schattige prints. De kleuren hierbij zijn donkergrijs, cobalt blauw en offwhite mêlee en als accent is er een frisse rood tint gekozen die vooral terugkomt in de labels.

Het derde thema heet “BEARRY COLD” waarbij je skiënde beren tegenkomt. Ook zijn de skiliftjes verwerkt in dit thema. Navy, een vergrijsde groen, offwhite melee en als accent een fluor oranje zijn de kleuren die je hierbij ziet. Van dit thema draagt Vik kleding op de onderstaande foto’s.

Door de verschillende thema’s en kleuren is er voor ieder wat wils en denk ik dat het weinig moeite kost om een leuk setje samen te stellen voor je baby of als kraamcadeautje. Ik kon in ieder geval maar moeilijk kiezen tussen al dat leuks!

Facts

  • De collectie van Babyface heeft een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.
  • Babyface heeft 2 collecties; de Babyface Newborn en de Babyface Toddler.
  • Babyface heeft ook een Newborn Unisex collectie.
  • De Newborn collectie is verkrijgbaar vanaf maat 50-74 en de toddler vanaf 68-116.
  • De collectie valt goed op maat.
  • Bekijk de hele winter collectie op de babyface website. Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt in de storelocator.
IMG_5362 2

Deze pullover met knoopjes op de schouder is zó lief. De streepjes zijn donkerblauw, wat leuk combineert met een donker blauw broekje.

IMG_5572

Deze winterjas is echt een toppertje. Stoer en lief in één van mijn favoriete kleuren, groen/ grijs (steel green), en de binnenkant is zacht oranje. Kleuren waarbij Vik zijn blauwe oogjes extra goed uit komen. Het jasje is waterafstotend.

IMG_5574

IMG_5657

Dit schattig setje is lief en comfortabel. Het truitje in dezelfde kleur als de jas en heeft een subtiel printje met daaronder het broekje “Concrete”. Het broekje is antraciet grijs en heeft een leuk gestreept koordje. Beiden voorzien van het oranje Babyface logo. Zowel het shirtje als broekje zijn gemaakt van heerlijke zachte en soepele stoffen waarin de baby zich makkelijk kan bewegen.

 

 

 


Facebook Comments


Mirjam

Hi! Mijn naam is Mirjam en samen met Bart heb ik 3 heerlijke kids. We hebben een dochter Sam van 12 jaar, een zoon Tijn van 9 jaar en een zoontje Vik van 4 maanden.

De afgelopen 4 jaar hebben wij met heel veel plezier in Dubai gewoond. Daarvoor werkte ik 8 jaar als Kinder intensive care verpleegkundige op de IC Kinderen van het Erasmus MC Sophia.

Ons avontuur in Dubai zit er inmiddels op en we zijn 3 weken geleden terug verhuisd naar Nederland en wonen inmiddels weer in Barendrecht. Momenteel zijn we druk bezig met ons leventje hier weer opnieuw op te zetten.

Toen Sam werd geboren ontstond bij mij de passie voor Kids Fashion. Ik vond het geweldig om haar leuk aan te kleden en liep dan ook heel wat kinderkleding winkels af om haar in de leukste outfits te stoppen. Inmiddels is het toch ook wel erg makkelijk en relaxt om online te shoppen :-)Voor Tijn en Vik kon ik deze passie en hobby gelukkig lekker voortzetten.

Omdat ik van schrijven en mooie kinderkleding houd, vroeg Angelique of ik blogs wil gaan schrijven over babykleding en verzorging. Daarom zullen de meeste blogs dan ook hierover gaan en zal Vik regelmatig op een foto voorbij gaan komen. Verder vind ik het leuk om af en toe een persoonlijke blog te schrijven.

Foto's maken is al langere tijd een passie en ik ben momenteel bezig om mijzelf hierin verder te ontwikkelen, dit komt nu extra goed uit.

Ik heb super veel zin in deze leuke en nieuwe uitdaging en hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier gaan lezen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply