BABY

We hebben er een nieuw kleintje bij….

30 juli 2018

VIK – onze allerjongste babyboy.

Mirjam is sinds kort terug gekeerd naar Nederland vanuit Dubai en gaat vanaf nu af en toe gastblogs schrijven op Shopaholiek. Samen met baby Vik. Is hij niet om op te vreten?

Hartstikke leuk om af en toe een blog te mogen schrijven en wel samen met mijn jongste trots Vik. Vik is inmiddels ruim vier maanden oud en heeft het goed naar zijn zin in Nederland. Zijn wereldje is een stuk groter geworden sinds wij hier weer wonen, want in Dubai was het al maanden te heet om naar buiten te gaan. Inmiddels hebben we al heel wat wandelingen gemaakt. Vik is een enorm vrolijk en goedlachs mannetje, waar we allemaal enorm van genieten.

Als je in het buitenland woont, zijn er altijd producten die je uit je eigen land mist. Wanneer ik vanuit Nederland terug vloog naar Dubai, zat mijn koffer dan ook iedere keer vol met dingen die ik mee nam omdat ik die niet wilde missen.

Toen ik nog  in verwachting was van Vik, onze nieuwe Shopaholiekbaby, vloog ik vorig jaar december een lang weekend naar Nederland. Ik wilde onder andere graag leuke babykleertjes shoppen, want de allerleukste merken kon ik toch in Nederland vinden en niet in Dubai.

Het kopen van Zwitsal producten stond ook op mijn lijstje. Wie houdt er niet van de oude vertrouwde Zwitsal geur en associeert dit met babies, zijn of haar eigen jonge jaren, of de tijd dat zijn of haar kindje nog zo lekker klein was.Tevreden vloog ik dan ook weer terug toen de Zwitsal geurbuiltjes, de haarlotion, de wasgel en de shampoo in mijn koffer zaten. Ik kreeg vaak reacties van buitenlandse vriendinnen dat Vik altijd zo lekker rook, want in zijn haartjes smeer ik iedere dag wat haarlotion en tussen zijn kleertjes liggen altijd geurbuiltjes in zijn kledingkast. Voor hen een nieuw luchtje en voor de Nederlandse vriendinnen heel bekend.

Wij hebben niet alleen een nieuwe baby in ons – Shopaholiek -midden,  maar ook Zwitsal heeft een nieuwe lijn uitgebracht: Zwitsal Naturals.

Omdat het zachte babyhuidje vaak kwetsbaar en gevoelig is, heeft Zwitsal een nieuwe verzorgingslijn ontwikkeld: Zwitsal Naturals. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en  bestaan uit: Micellair Water, Bad- en Wascrème, Shampoo & Wasgel, Bodycrème en Billencrème. De hele lijn ziet er leuk en lief uit; wit/ groene flessen en tubes met op ieder product een schattige afbeelding van een dier. Leuk en gezellig om in de babykamer te zetten op bijvoorbeeld de commode.

Het Micellair water vind ik heel fijn om bijvoorbeeld het gezichtje even op te frissen, zeker nu het zo warm is en alleen water kan het huidje uit laten drogen. Ik gebruik het ook om de liezen schoon te maken van crème resten.

De crèmes smeren makkelijk uit en het huidje voelt daarna heerlijk zacht aan. De shampoo is zacht en de haartjes hebben daara een subtiel, lekker geurtje. Ik vind het een hele fijne lijn en kan hem aan iedereen aanraden. Je shopt de producten van Zwitsal Naturals o.a. hier.

IMG_4274

IMG_4288

IMG_4277

unnamed (22)

Facebook Comments
Laatste berichten van Mirjam (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply