BABY MIRJAM

We hebben er een nieuw kleintje bij….

30 juli 2018
Untitled design (73)

VIK – onze allerjongste babyboy.

Mirjam is sinds kort terug gekeerd naar Nederland vanuit Dubai en gaat vanaf nu af en toe gastblogs schrijven op Shopaholiek. Samen met baby Vik. Is hij niet om op te vreten?

Hartstikke leuk om af en toe een blog te mogen schrijven en wel samen met mijn jongste trots Vik. Vik is inmiddels ruim vier maanden oud en heeft het goed naar zijn zin in Nederland. Zijn wereldje is een stuk groter geworden sinds wij hier weer wonen, want in Dubai was het al maanden te heet om naar buiten te gaan. Inmiddels hebben we al heel wat wandelingen gemaakt. Vik is een enorm vrolijk en goedlachs mannetje, waar we allemaal enorm van genieten.

Als je in het buitenland woont, zijn er altijd producten die je uit je eigen land mist. Wanneer ik vanuit Nederland terug vloog naar Dubai, zat mijn koffer dan ook iedere keer vol met dingen die ik mee nam omdat ik die niet wilde missen.

Toen ik nog  in verwachting was van Vik, onze nieuwe Shopaholiekbaby, vloog ik vorig jaar december een lang weekend naar Nederland. Ik wilde onder andere graag leuke babykleertjes shoppen, want de allerleukste merken kon ik toch in Nederland vinden en niet in Dubai.

Het kopen van Zwitsal producten stond ook op mijn lijstje. Wie houdt er niet van de oude vertrouwde Zwitsal geur en associeert dit met babies, zijn of haar eigen jonge jaren, of de tijd dat zijn of haar kindje nog zo lekker klein was.Tevreden vloog ik dan ook weer terug toen de Zwitsal geurbuiltjes, de haarlotion, de wasgel en de shampoo in mijn koffer zaten. Ik kreeg vaak reacties van buitenlandse vriendinnen dat Vik altijd zo lekker rook, want in zijn haartjes smeer ik iedere dag wat haarlotion en tussen zijn kleertjes liggen altijd geurbuiltjes in zijn kledingkast. Voor hen een nieuw luchtje en voor de Nederlandse vriendinnen heel bekend.

Wij hebben niet alleen een nieuwe baby in ons – Shopaholiek -midden,  maar ook Zwitsal heeft een nieuwe lijn uitgebracht: Zwitsal Naturals.

Omdat het zachte babyhuidje vaak kwetsbaar en gevoelig is, heeft Zwitsal een nieuwe verzorgingslijn ontwikkeld: Zwitsal Naturals. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en  bestaan uit: Micellair Water, Bad- en Wascrème, Shampoo & Wasgel, Bodycrème en Billencrème. De hele lijn ziet er leuk en lief uit; wit/ groene flessen en tubes met op ieder product een schattige afbeelding van een dier. Leuk en gezellig om in de babykamer te zetten op bijvoorbeeld de commode.

Het Micellair water vind ik heel fijn om bijvoorbeeld het gezichtje even op te frissen, zeker nu het zo warm is en alleen water kan het huidje uit laten drogen. Ik gebruik het ook om de liezen schoon te maken van crème resten.

De crèmes smeren makkelijk uit en het huidje voelt daarna heerlijk zacht aan. De shampoo is zacht en de haartjes hebben daara een subtiel, lekker geurtje. Ik vind het een hele fijne lijn en kan hem aan iedereen aanraden. Je shopt de producten van Zwitsal Naturals o.a. hier.

IMG_4274

IMG_4288

IMG_4277

unnamed (22)


Facebook Comments


Mirjam

Hi! Mijn naam is Mirjam en samen met Bart heb ik 3 heerlijke kids. We hebben een dochter Sam van 12 jaar, een zoon Tijn van 9 jaar en een zoontje Vik van 4 maanden.

De afgelopen 4 jaar hebben wij met heel veel plezier in Dubai gewoond. Daarvoor werkte ik 8 jaar als Kinder intensive care verpleegkundige op de IC Kinderen van het Erasmus MC Sophia.

Ons avontuur in Dubai zit er inmiddels op en we zijn 3 weken geleden terug verhuisd naar Nederland en wonen inmiddels weer in Barendrecht. Momenteel zijn we druk bezig met ons leventje hier weer opnieuw op te zetten.

Toen Sam werd geboren ontstond bij mij de passie voor Kids Fashion. Ik vond het geweldig om haar leuk aan te kleden en liep dan ook heel wat kinderkleding winkels af om haar in de leukste outfits te stoppen. Inmiddels is het toch ook wel erg makkelijk en relaxt om online te shoppen :-)Voor Tijn en Vik kon ik deze passie en hobby gelukkig lekker voortzetten.

Omdat ik van schrijven en mooie kinderkleding houd, vroeg Angelique of ik blogs wil gaan schrijven over babykleding en verzorging. Daarom zullen de meeste blogs dan ook hierover gaan en zal Vik regelmatig op een foto voorbij gaan komen. Verder vind ik het leuk om af en toe een persoonlijke blog te schrijven.

Foto's maken is al langere tijd een passie en ik ben momenteel bezig om mijzelf hierin verder te ontwikkelen, dit komt nu extra goed uit.

Ik heb super veel zin in deze leuke en nieuwe uitdaging en hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier gaan lezen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply