BABY NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

31 januari 2018
Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Z8, hét merk voor hippe newborns!

Zelf heb ik geen baby meer, maar ieniemienie kleertjes blijven een magische aantrekkingskracht op mij houden. Mijn blik wordt altijd weer getrokken door de überschattige (of juist hele stoere) babykleding. Zachte stoffen, lieve printjes en vooral de cuteness overload, wie wordt daar nou niet week van?

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Vandaag zetten we de nieuwste newborn collectie van het Nederlandse merk Z8 in de spotlight. Z8 komt deze zomer met een uitgebreide collectie voor de allerkleinsten. Ijsjes zetten de trend en ook spotten we koptelefoons, milkshakes en superheldenmaskers! Zo zien we bijvoorbeeld de tekst ‘Bedman’ met een afbeelding van een batman masker erbij, erg leuk gevonden. Zacht roze en stoer armygreen wordt afgewisseld met het monochrome antraciet en wit. Om de outfits extra comfy te maken voor de kleintjes zijn er ook bijpassende babymutsjes en natuurlijk sokjes te koop.

Heb je zelf net als ik geen baby (meer), maar ben je wellicht op zoek naar een kraamcadeautje voor je nieuwe neefje of buurmeisje, dan is dit ook echt iets om naar te kijken. De gebruikte stoffen zijn, zoals de naam van het merk al doet vermoeden, heerlijk zacht. De printjes zijn helemaal van nu en ook de pasvorm is perfect voor kleine lichaampjes. Aan gebruiksgemak voor de papa’s en mama’s is ook gedacht, op diverse plaatsen heeft de kleding drukknoopjes, wat het aan-, uitkleden en het verschonen een stuk makkelijker maakt. En vind je een hele set net wat te kostbaar? Geef je schattige nichtje of neefje dan zo’n hip speendoekje of snoezige haarband!

Genderneutraal

De kleding is onderverdeeld in jongens- en meisjespakjes/setjes, maar waarom zouden we ons daaraan houden? Boxpakjes ‘Tijgertje Antracite’ en ‘Hopper Cream White’ kunnen in mijn ogen bijvoorbeeld ook prima voor een meisje! Lekker stoer juist! Je kunt er altijd nog een roze mutsje bij dragen als je wilt dat mensen zeker weten dat je kindje een meisje is. Al geeft zelfs dat nog geen garanties, een oude mevrouw vond baby Norah die van top tot teen in het roze gekleed was én in een roze kinderwagenbak lag, toch echt een schattig jongetje. Ach ja…

Handig om te weten

  • De Z8 Newborn Zomercollectie 2018 loopt van maat 50 t/m 68.
  • De zomercollectie is ook nu al draagbaar, de meeste kledingstukken hebben lange mouwen of pijpen.
  • Z8 valt over het algemeen goed op maat tot iets groter.

Shoppen

De Z8 Newborn Zomercollectie 2018 shop je hier online bij onze spotlightshop The Kids Republic. Natuurlijk kun je ook even de stenen winkel in Bilthoven binnenlopen. Daar vind je een apart newborn hoekje waar je op je gemak even kunt snuffelen aan al die leuke babykleertjes.

Wil je mijn kinderen en mij ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen waar ik regelmatig outfitinspiratie en veel persoonlijke foto’s plaats. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Z8 Newborn Zomercollectie 2018

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply