GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

De Herfst Essentials van Retour Jeans

13 oktober 2021

Het is ineens helemaal herfst maar gelukkig nog niet met al te veel regen. We worden zelfs regelmatig getrakteerd op een lekker najaarszonnetje. In deze periode gaan we altijd op zoek naar een wat warmere outfit. Een lekkere trui en een goede jeans waarmee je eindeloos kunt combineren. Kijk je mee?

Voor een goede spijkerbroek komen we meestal bij Retour Jeans uit. De collectie is ook breed; smalle pijpen, flared fit, grijs, blauw etc. Retour Jeans heeft het allemaal! Afgelopen zomer droeg Bente een lichtgrijze flared fit jeans. Zelfs in twee opvolgende maten (12 en 13) want dochterlief wilde geen afscheid nemen van haar lievelingsbroek. Nu ook maat 13 te kort en te strak begon te worden, werd het tijd voor een nieuwe jeans! Bente koos wederom voor een flared fit model, genaamd Anouk. Het is een 5-pocket jeans met wijd uitlopende pijp uit de wintercollectie van Retour Jeans. De jeans is gemaakt van een super elastische denim voor een optimale bewegingsvrijheid. De broek heeft een gulp met knoop- en ritssluiting en de taille is voorzien van verstelbaar elastiek aan beide kanten. Bente draagt de broek in maat 14. Deze nieuwe maat zit nu al prima en er is nog voldoende groeiruimte. De broek heeft een prachtige, donkere wassing en mooie merkdetails. Bijna alle tops zijn te combineren op deze makkelijke kleur! Zo ook de blouse uit de eerdere Retour Jeans review! We zullen dus ook lekker gaan mixen en matchen deze winter.

De broek was gekozen, nu nog een fijne sweater. Ook die keuze was snel gemaakt! Bente is erg fan van tie dye items! Laat er nou een geweldige tie dye hoodie in de collectie zitten. Er is zelfs nog een bijpassende broek bij verkrijgbaar.

De hoodie heeft een ballonmouw, verlaagde schoudernaden een geribde boord aan de onderkant en onder aan de mouwen. Op de achterzijde staat een leuke tekst, die speels zichtbaar is. Onder de broek draagt Bente stoere veterboots van het merk Braqeez. De leuke riem is merkloos en kochten we op de markt in Alkmaar.

Heb jij al een goede jeans in de kast? Nog niet? Kijk dan zeker eerst even naar de gave wintercollectie van Retour Jeans.

Maatinfo:

Bente is 10 jaar, 155 cm en heeft een smal postuur en lange benen. Ze draagt de broek in maat 14. De mooie hoodie is maat 11/12.  

Shoppen:

Jeans AnoukHoodie Elly

Veel shopplezier! Check de hele collectie op www.retourjeans.com

Liefs, Jolanda

Een leuk merkdetail op het lusje!
Hoe gaaf zijn deze boots van Braqeez?
Lekker genieten in het herfstzonnetje!
Zie jij al wat er op de arm staat?
De hoodie is de musthave van elke tiener!
En? Had je het goed geraden? Fashionista!
De lengte is perfect! Valt mooi op de schoen.
Een tiktok dansje tussendoor moet kunnen…
Mooie stiksels op de zakken!
Wat een heerlijk kleurtje is het toch!

Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De Herfst Essentials van Retour Jeans Boys X Touzani - Shopaholiek 21 oktober 2021 at 09:24

    […] week liet Bente jullie al wat toffe meiden items zien! Vandaag showt Sil jullie de musthaves voor […]

  • Leave a Reply