BOY Marieke REVIEWS

De Herfst Essentials van Retour Jeans Boys X Touzani

21 oktober 2021

Afgelopen week liet Bente jullie al wat toffe meiden items zien! Vandaag showt Sil jullie de musthaves voor BOYS!

De nieuwe lange broeken en sweaters mochten de afgelopen week eindelijk uit de kast! Altijd een feestje hier thuis wanneer hun nieuwe setjes aan kunnen! Zeker als ze er enorm blij mee zijn! Dat is bij Sil absoluut het geval! Want er kwamen weer wat gave items binnen van zijn idool Touzani i.s.m. Retour Jeans. Wij hebben al eerder wat items uit deze collectie geshowd, mocht je dat terug willen zien vind je het blog hier.

Voor de frissere dagen wilden we heel graag een tussenjas, welke we makkelijk aan kunnen schieten in de ochtenden en namiddagen wanneer het toch echt al wel serieus fris wordt! Sil koos hiervoor dit te gekke blousejasje Crossover uit de collectie van Touzani X RetourJeans. Een toffe jack, licht gevoerd met een stoer capuchon en ruit-print! Verrassend detail, toen Sil de rits van de jack sloot kwam er een stoere tekst tevoorschijn! Enorm veel leuke reacties op dit jack gehad al, en te combineren met de hele collectie van Touzani! En daar houden wij van, lekker mixen en matchen!

Wow mam, zo’n spijkerpak heb ik altijd al eens willen hebben! Was Sils reactie bij het zien van dit gave jeans-pak, in een heerlijk comfortabel stofje! En hoe blij ik was als moeder!!! Eindelijk weer eens een jeans-item in de kast waar hij zelf ook helemaal blij van werd! Zoals jullie weten hebben joggs hier over het algemeen de voorkeur, maar persoonlijk zie ik ook heel graag een mooie jeans bij hem! En zo fijn en makkelijk te combineren ook weer!

Dit pak is echt fantastisch leuk! Jeans met Neon gele stoere details, en een klepzakje op de borst van de Anorak top! Kleine onopvallende steekzakken afgesloten met neon-gele ritsen, en stoere zakken aan de zijkant van het been! De drukkers op de Anorak top geven je de keuze om wat meer baggy of aansluitend te dragen. Wij houden altijd enorm van dit soort leuke details! Maken de outfit echt af!

Zoals ik al zei, de items kunnen allemaal met elkaar gemixed worden! Jeans met jogg , blousejas met jogg en jeans, Hoodie uit de vorige review past ook weer perfect bij deze outfit. Dat vinden wij persoonlijk echt heel erg prettig, want Sil plukt het liefst s’ochtends even vlug wat van de frisse stapel in zijn kast, en moeders wordt er blij van als dat dan fijn combineert !

Mocht jij nu net zo enthousiast zijn als wij, dan shop je deze toffe items hier! En bij aankoop van de Touzani X Retour collectie maak jij kans op een te gekke BALLIE! t.w.v. 54,95 ! Een Bal welke je kunt connecten met een app om jouw coolste moves te showen!

Maatinfo: Sil is 150 cm en draagt alle items in maat 11/12

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen, dan vind je ons hier!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply