BOY

How to Dress naar de Crèche?

7 augustus 2017
IMG_3013

Je hebt kleding en….je hebt crèche kleding. En nu begrijpen degene die hun kind/eren regelmatig naar het kinderdagverblijf brengen denk ik wel wat ik bedoel toch?

Het is nog niet zo heel lang geleden dat ik Benja voor het het eerst naar de crèche bracht en ik geloof zelfs dat hij zijn allermooiste kleertjes van mij aankreeg! Twee uurtjes wennen was de afspraak en daarna kon ik hem weer ophalen.

“Ik zat aan de koffie in een restaurant met een zwaar schuldgevoel en twijfelde nog of ik niet even om een hoekje zou kijken! Doe niet zo stom en stel je niet aan, sprak ik mezelf toe. Het waren tenslotte maar twee uurtjes”.

Eindelijk was het moment van hereniging daar. Ik liep onmiddellijk op hem af, maar zag even niet zo goed wat nou precies de voor of achterkant van mijn kind was! De flamingo op zijn borst was verhuisd naar zijn rug of zag ik dat nou verkeerd. Door de hoeveelheid snot op zijn gezicht, in zijn haar en….o wat was dat? Verf op zijn linkermouw! Van zijn nieuwe trui! Maar ach wat kon mij het ook eigenlijk schelen, mijn kind had zijn eerste beproeving op de crèche doorstaan en begon zelfs te huilen toen ik er zo snel mogelijk vandoor wilde gaan, om hem thuis in bad te stoppen.

Inmiddels ben ik crècheproof en hou ik er rekening mee wat ik Benja aantrek. Oude kleding heeft hij niet, dus heb ik van de week wat leuke betaalbare setjes bij de Zara gekocht. Ik heb er rekening mee gehouden dat het makkelijke kleding is om aan en uit te trekken en dat het niet te warm is. Qua schoenen heb ik gekozen voor sneakers met klittenband. Deze vind je bij Sneakers.nl Uiteraard moest er ook een rugzak komen. En die shop je in mijn favoriete kinderlifestyle winkel Jut & Juul in Leiden. Ik waarschuw je vast, de 1 is nog leuker dan de ander. De rugzak kun je aan de binnenkant voorzien van naam en eventueel adres in het daarvoor bestemde adresplaatje.

Kleding Facts Zara:

  • Benja is 85 cm en draagt mt 18-24 maanden (92 cm)
  • De leggings bestaan uit 95% katoen en 5% elastaan. Ik vind het hele fijne broekjes en ze zijn kwalitatief ook goed.
  • Het oranje shirt draagt Benja ook in mt 18-24 maanden (92 cm) Het valt ruim, maar het is ook een wat wijder model shirt. Het shirt bestaat uit 100% biologisch katoen en blijft mooi.
  • De gele sweater met contrasterende letters op de borst heeft een ronde hals met drukknoopjes op de schouder, handig wanneer het warm is op de crèche en deze dus makkelijk over het hoofd gaat. De trui bestaat ook uit 100% katoen. En qua maat heb ik tevens gekozen voor 18-24 maanden (92 cm)

Als je een indruk wilt hebben hoe de kleding staat, kijk dan hier ik plaats namelijk iedere dag wel een foto. Uiteraard vind ik het hartstikke leuk als je ons gaat volgen.

 

F22B07E9-DF5A-4106-A954-5AF1CD2A53C2

52795796-DCE4-42FF-8A73-E1DFAB9E3A326050559409_1_1_14174550703_1_1_1

4165432600_1_1_1

1880565055_1_1_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply