BOY

Spooky Halloween

13 oktober 2016

Halloween tips voor boys

Het is altijd even slikken voor mij als de zomer voorbij is. Ik ben toch meer een zomermens dan een wintermens geloof ik. Al hou ik wel van alle gezellige dagen die in het verschiet liggen, Sinterklaas, Kerst en zeer binnenkort al: Halloween!

Halloween begint steeds meer te leven in ons land. In het dorp waar ik woon is het zo’n drie jaar geleden begonnen en het is nu al een grote happening. Veel straten zijn versierd en er komen steeds meer mensen bij die mee willen doen aan de ’trick or treat’. Uiteraard helemaal verkleed om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Dit vergt heel veel voorbereiding en ik vind het heel leuk om te zien dat zo’n klein dorp daar zoveel aandacht aan besteed. Er is hier zelfs een Halloween disco voor de kinderen van de basisschool.

Elk jaar proberen we ook een leuke outfit te bedenken voor de kinderen. Er is genoeg aanbod, maar vaak zit het hem ook in de details. Bij winkels als Xenos, Claires en Action en Bol.com kun je voor een leuke prijs allerlei enge items shoppen. Geen inspiratie? Wij hebben alvast wat voor je op een rij gezet!

  1. Deurbel skull
  2. Spooky outfit
  3. Lampion
  4. Decoratief masker
  5. Skelet outfit
  6. Litteken met nepbloed
  7. Handschoenen glow in the dark
  8. Vampierencape
  9. Halloween make-up
  10. Lamp spookje

Hieronder vind je een aantal leuke Halloween make up instructiefilmpjes:

Zombie

Skull

Schotwond

Heb je zelf ook nog leuke Halloween tips voor ons? Zet ze in de reacties hieronder, dat vinden we leuk!

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply