BOY GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPitm Spring/Summer 2017

15 februari 2017

Oh la laaa…

Vandaag is het zover: een collectie waar wij Shopaholieks elk seizoen met smart op wachten komt uit… TOPitm Spring / Summer 2017 ligt vandaag in de winkels en is vanaf 9.00 uur online verkrijgbaar! Sinds 2011 komt er twee keer per jaar een prachtige collectie uit die zich kenmerkt door hip & trendy, sportief & draagbaar en een perfecte pasvorm. TOPitm is zeer comfortabel door de fijne, zachte stoffen en de items zijn altijd voorzien van mooie details. Basic met een twist zeg maar. Een merk waar ik, als fan van het eerste uur, elk seizoen een paar (of meer) plekjes in de kast voor reserveer!

Als ik nu de foto’s zie van de nieuwe collectie, weet ik zeker dat het ook deze zomer weer moeilijk kiezen is… wat een pracht collectie.. en al die speelse details…  Dat maakt de collectie weer zo origineel. Blauw, van een zacht hemelsblauw tot een krachtige donkerblauw vormt de basis van deze collectie. Als steunkleuren zijn koraalroze, verde (groen) en geel gebruikt. En wit zorgt voor de frisse noot. Ik heb de stof nog niet ‘live’ gezien maar ik weet gewoon als ervaringsdeskundige dat het weer superzacht is. Eén van de redenen waarom mijn dochter zo vaak TOPitm uit de kast pakt. Het carbonated cotton voelt zo zacht aan, het draagcomfort is hierdoor optimaal. En het blijft zo mooi, waar mama dan weer blij mee is. De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd, dat alles onderling heel goed te combineren. De tops, vestjes, maxi skirt, jumpsuit, rokjes..  iedereen kan zijn/haar eigen combinatie maken! ‘De beste stylist ben je zelf’ is niet voor niets hun slogan.

We zagen het al bij veel merken… de Mexicaanse invloed. In deze collectie is niet gekozen voor cactussen maar voor Mexicaanse prints in bijvoorbeeld de tailleband en op de sweatpants. In de boys collectie zien we ook de heerlijke sweatpants terug, voorzien van een stoere striping, stijlvol gecombineerd met een shirt en borstzakje voorzien van een leuke streepprint of haaien opdruk. De uitstraling is stoer maar comfortabel met zomers geel als extra kleuraccent.

Nieuwsgierig geworden? Scroll dan snel naar beneden voor een flink aantal foto’s. Wil je de hele collectie zien, klik dan hier. Wat is jouw favoriete item? Deel het gerust onder het blog, dat vinden we leuk!

TOPitm is verkrijgbaar van maat 98/104 t/m maat 158/164.  Je shopt TOPitm o.a. hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply