Hanneke NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! Br@nd for Girls zomer 2019

23 februari 2019

SO IN THE MOOOO-D FOR BR@ND!

Eindelijk… je zat er vast al op te wachten en hier is ie dan… onze SNEAK van de zomercollectie 2019 van Br@nd for Girls! Aukje en ik hebben stiekem al een aantal mooie items mogen testen en we zijn misschien dit jaar nog wel verliefder dan ooit op de collectie. Nieuwsgierig naar onze favoriet? Je leest het hieronder!

Dierenprintjes

De panter of cheetah printjes zijn natuurlijk al een hele tijd hot geweest. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar wij zijn er in elk geval fan van. Br@nd komt dit jaar, naast de giraffenprint waar je vast al iets van gezien hebt, met een heel ander dierenprintje namelijk die van de koe! Leuk detail: koeien zijn mijn lievelingsdieren. Ik was dus meteen heel enthousiast! Voor deze sneak mochten we jullie alvast wat van deze print laten zien.

Op de foto in de header en de eerste foto onder de review zie je onze absolute nummer 1: ‘Dress sleeveless cow’. Het jurkje heeft hetzelfde model en details als het cheetah jurkje van vorige zomer maar dan dus met de koeienprint. Zoals je ziet dus ook met de leuke strepen op de achterkant.

Op de andere foto’s zie je onder andere ‘ top halter koe’, een heerlijk, zomers model met weer die leuke strepen op de achterkant. Deze top is met heel veel leuke items te combineren. Zo zie je dat Aukje twee verschillende plissé rokjes draagt. De een heeft weer die geweldige koeienprint maar als je dat iets teveel koe vindt dan staat de top dus ook heel leuk op de Navy variant. De rokjes sluiten bovenaan goed aan en zijn heerlijk soepel en lekker luchtig voor de warme dagen! Dit zijn slechts enkele items uit een geweldige collectie. Wat mij betreft heeft Br@nd zich weer overtroffen!

GOTS Certificaat

Br@nd heeft het GOTS certificaat en dat willen we graag even onder de aandacht brengen! GOTS staat voor ‘Global Organic Textile Standard’ en is een internationaal keurmerk dat strenge eisen stelt aan de productie van de kleding. Op deze website lees je er alles over maar zie je alvast een aantal van de belangrijkste feiten:

 • Producten moeten ten minste 70% uit biologisch materiaal bestaan.
 • Producten bevatten nooit schadelijke chemicaliën die te vinden zijn in conventionele textielproductie.
 • Bedrijven met een GOTS certificaat zijn beter voor het milieu.
 • Veilige arbeidsomstandigheden, geen discriminatie en geen kinderarbeid.
 • De gehele keten, van het oogsten van de grondstoffen tot en met de distributie moet geverifieerd zijn.
 • Ook de details op de kleding, zoals knopen, garen en ritsen moeten voldoen aan de eisen van GOTS.

Bij Br@nd weet je dus dat je kleding onder eerlijke omstandigheden geproduceerd wordt, iets wat het een extra meerwaarde geeft!

MAATINFO:

 • Aukje is 131 cm en draagt de jurk op de foto in maat 122/128. Deze paste nog net. Voor komende zomer gaan wij voor 134/140. Het valt mooi aansluitend en goed op maat.
 • De top en de rokjes vallen ook goed op maat. Aukje draagt maat 134/140 en dat zit haar heel goed! Ze heeft nog wat groeiruimte maar het is ook nog geen zomer natuurlijk.

De nieuwe collectie van Br@nd for girls is naar alle waarschijnlijkheid vanaf aanstaande zaterdag verkrijgbaar via de website (datum onder voorbehoud).

Br@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@ndBr@ndsponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply SNEAK! Br@nd for Girls zomer 2019 – Shopaholiek | Winkelcentrum Barendrecht 23 februari 2019 at 21:55

  […] SNEAK! Br@nd for Girls zomer 2019 – Shopaholiek […]

 • Leave a Reply