BABY Hanneke NIEUWE COLLECTIE

Sweet little Quapi Girl – Quapi Newborn

18 december 2017

DE NEWBORN BABYCOLLECTIE VAN QUAPI

Naast alle kinderkleding zetten we ook af en toe graag kleding voor baby’s en newborns in de schijnwerpers. Vandaag laten we jullie een prachtig setje uit de newborncollectie van Quapi Kidswear zien. Zelf heb ik geen baby meer maar gelukkig mocht ik dit lieve, vrolijke dochtertje van mijn collega ‘lenen’ voor deze review. Zij had er wel zin in. Wat een vrolijkheid!

Als ik die kleine, zachte kleertjes zie (en dat zullen vast een hoop moeders herkennen) dan smelt ik meteen weer en denk ik terug aan toen mijn kinderen nog zo klein waren. Van alle fases is deze toch wel het snelst voorbij gevlogen en, al zijn we echt compleet, het blijft dan weer even rammelen hoor!

Het setje dat we uitkozen voor deze review bestaat uit een broekje, een shirt en een vest. Het eerste wat opvalt en waaraan je Quapi meteen herkent zijn de mooie, felle kleuren. Maar ook al is het fel, het is tóch heel zacht en zoet en dus baby-achtig. Dat hebben ze goed gedaan!

Het lichte shirtje heet ‘Natalia White’ en heeft de leuke tekst “have a lovely Quapi day” op de voorkant in roze. Het shirtje is voorzien van 2 drukknoopjes waardoor het makkelijk aan en uit te trekken is. Iets wat natuurlijk wel heel belangrijk is bij die kleintjes.

Het shirtje past perfect bij broekje ‘Nel Sweet’. Deze sweatpants is gemaakt van heerlijk zachte stof en sluit mooi aan bij de beentjes. De felroze kleur is prachtig, zoals we dat van Quapi gewend zijn. Het broekje heeft een elastische, brede band waardoor het comfortabel zit. Een leuk detail zijn de zilveren hartjes onderaan. Iets wat ook steeds de aandacht van baby Lotus trok.

Voor de koudere dagen én omdat het gewoon prachtig is, maken we de set af met het vest ‘Natasha Powder’. Wat is deze heerlijk zacht en wat staat het leuk! De lichtroze kleur maakt het heel lief en het vestje is afgewerkt met opvallende details zoals de hartjes en de boordjes in dezelfde felroze kleur als het broekje. Het vestje sluit met drukknoopjes maar is vooral ook heel leuk om los te dragen.

INFO:

  • Lotus draagt de set in maat 68. Het valt goed op maat.
  • De Quapi Newborncollectie is verkrijgbaar in de maat 50 t/m 68.
  • Er is naast een meisjescollectie natuurlijk ook een jongenscollectie én een unisex- lijn. Kijk hier maar eens.
  • Vanaf maat 74 heeft Quapi een babylijn ontworpen.
  • Alle kleding van Quapi heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

SHOPPEN:

Alle kleding uit de newborncollectie kun je bekijken op de officiele website van Quapi Kidswear.

Het setje uit deze review shop je hier: longsleevesweatpantsgardigan

QuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapi

sponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply