BOY Hanneke REVIEWS

Review: BunniesJR for Boys!

7 mei 2017

“SNEL FOTO’S MAKEN MAM!”

BunniesJR voorjaar/zomer ’17

Dat is het eerste wat mijn zoontje Sepp riep toen hij de schoenen zag en voor het eerst pastte. “Snel foto’s maken mam!” Hij weet dat de kleding voor blogs eerst op de foto moet voor het echt gedragen mag worden. Nou dat zegt genoeg… Sepp is helemaal blij met zijn nieuwe BunniesJR

En dat begrijp ik heel goed. We hebben al vaker schoenen van dit merk gehad en elke keer is de kwaliteit weer perfect. Vanaf het moment dat je kleintje de eerste stapjes zet heeft BunniesJR de perfecte schoentjes. Ze zijn niet alleen goed voor de voetjes, er is ook nog eens ontzettend veel keus uit verschillende stoere en mooie designs.

Deze keer kozen we voor ‘Ben Baas – Ice Blue’. Deze veterschoen is lichtblauw met grijs en heeft leuke groene details. Naast de vetersluiting zijn de schoenen ook heel handig aan en uit te trekken met behulp van een rits aan de zijkant. Ideaal dus als je kleintje nog geen veters kan strikken. De schoenen zijn van stevig, soepel leer, zowel de buitenkant als de binnenzool. Ze hebben een goede pasvorm.

De kleding die Sepp draagt is van We Fashion. Wat hebben zij een leuke, uitgebreide collectie dit voorjaar! Ik vind deze kleding ideaal voor mijn kinderen. Het is van goede kwaliteit én goed betaalbaar. Daarnaast zijn de prints en de kleuren ook nog eens hartstikke stoer en helemaal van nu! Het shirt dat Sepp draagt heet ‘Palm tree shirt’. Extra leuk vinden wij de fel groene tekst op de voorkant. Het short is een slim fit jog denim. Sepp draagt de grijze versie maar hij is er ook in het blauw!

Maatinfo:

  • Sepp draagt de BunniesJR schoenen in maat 29. Hij heeft momenteel maat 28 dus nog een klein beetje groeiruimte zodat de schoenen deze zomer perfect zullen passen. De schoenen vallen goed op maat.
  • Het shirt en short draagt Sepp in maat 110. Sepp is 106 cm lang. Hij heeft nog wat groeiruimte maar het is al prima te dragen. Valt goed op maat dus!

Shoppen:

De schoenen van BunniesJR shop je onder andere hier of kijk voor meer verkooppunten op hun eigen website.

Het shirt shop je hier.

Het short shop je hier.

Wil je meer blogs van Hanneke lezen? Klik dan hier.

Ik vind het leuk als je mij volgt op instagram: @Hanneke

BunniesJRBunniesJRWefashionBunniesJRBunniesJRBunniesJRBunniesJRWefashionsponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply