Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW B.Nosy zomer 2019

15 maart 2019

‘B.CRAZY, B.WILD, B.NOSY!’

Brrrr… wat is het nog koud buiten. We hebben natuurlijk al heel even aan het mooie weer mogen ruiken en sindsdien wil ik alleen nog maar zomer! Inmiddels liggen er al een hoop leuke setjes in de kasten van de kinderen te wachten op blote-benen-weer. Zowel Aukje als Sepp hebben al een en ander van het merk B.Nosy en vandaag laten we jullie wat leuke items zien, onder andere uit de laatste levering!

Inmiddels is B.Nosy niet meer weg te denken tussen de bekende kinderkledingmerken. Wij zijn al een aantal seizoenen groot fan! Toen de eerste levering online kwam kochten we bijvoorbeeld meteen het spijkerjasje en daar is Aukje enorm blij mee. Die gaat heel veel gedragen worden! Wat we vooral leuk aan dit merk vinden is dat je eindeloos kunt mixen en matchen. Verder zit het altijd heel comfortabel en worden we erg vrolijk van de prints en de felle kleurtjes.

Sinds 8 maart ligt de derde levering in de (web)winkels wat het thema ‘ Tropical’ heeft. De set die Aukje draagt komt uit deze levering en we waren meteen verliefd toen we het uitpakten. Het shirt heeft een beetje een vintage all-over print. Van de palmbomen en de opvallende, felroze kleur kom je meteen in een zomerse stemming! Aan de uiteinden van de mouwtjes zit een omslag, vastgezet met een knoopje. Aan de onderkant kan het shirt geknoopt worden. Leuk detail op de voorkant is de eigenwijze tekst: “Girls, Girls, Girls”. Aukje draagt het shirt op het geweldige denim short, ook uit deze levering. Het broekje sluit mooi aan en is eventueel in de taille nog te verstellen. De vrolijk gekleurde bies aan beide zijkanten maken dit broekje lekker opvallend en uniek. Deze set is trouwens heel leuk te combineren met een paar van de bijpassende kousen van B.Nosy.

Sepp mag jullie ook een gave set laten zien. Hij werd meteen enthousiast van het shirt. De Afrikaanse print met allemaal dieren is natuurlijk super stoer en helemaal van nu! Voor een dierenliefhebber als Sepp was dit dus meteen zijn favoriet! Het shirt heeft een V-hals en sluit mooi aan. De soepele, zachte stof is perfect voor mijn beweeglijke mannetje. De tekst op de voorkant springt er lekker uit door de felgroene kleur. Sepp draagt het shirt op een denim short. Leuk aan dit broekje is de zachtere ribstof wat het heerlijk draagbaar maakt. Het broekje is verstelbaar en je kunt het nog extra aantrekken met het felgroene koortje. Zit dus altijd perfect!

FACTS:

  • Aukje is 133 cm lang en draagt de hele set in maat 134/140. Het valt goed op maat.
  • Sepp is 120 cm en draagt de hele set in maat 122/128. Het zit perfect!
  • Beide sets zijn verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m maat 158/164
  • Wist je dat B.Nosy dit seizoen voor het eerst ook een collectie heeft voor de allerkleinsten?

SHOPPEN:

Je koopt de nieuwe collectie van B.Nosy hier. Alle verkooppunten bij jou in de buurt vind je hier.

B.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.Nosysponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply