GIRL Hanneke KIDS FASHION

Believe in yourself! Lola Meis

3 juli 2017

EEN VAN AUKJE’S FAVORIETEN

De zomercollecties zijn al heel lang uit dus wij vonden het wel leuk om een van onze favorieten aan je te laten zien. Aukje heeft veel jurkjes maar dit jurkje van Lola Meis staat absoluut in onze top 10. En het leuke is, ik heb mij in kunnen houden tot de sale dus we hebben de jurk ook nog eens voor een leuk prijsje in huis gehaald! 

Lola Meis heeft ook deze zomer weer een ontzettend gave collectie uitgebracht. Bij het uitkomen hiervan kocht ik al verschillende items zoals de rood-wit gestreepte top met kruisbandjes en bijpassende rode short. Die moesten we echt hebben! Maar toen al werd ik ook verliefd op dit jurkje. Alleen moet je keuzes maken he? Je kunt niet álles hebben. Ja, dat kan wel, maar om nou de rest van de maand bij je ouders te gaan eten…

Het jurkje kreeg ik echter niet uit mijn gedachte. Ik hoopte dat ik in de sale alsnog mijn slag kon slaan. En dat is gelukkig gelukt! Het jurkje is in het echt nóg mooier! Wat een heerlijke, soepele en zachte stof, en wat valt het mooi! De groene kleur is echt prachtig. Ik vind groen sowieso prachtig bij Aukje. Het staat zo mooi bij haar rossige haarkleur. De goudkleurige tekst ‘believe’ maakt het geheel helemaal af. Wij zijn blij!

FACTS:

  • Aukje is 123 cm lang en draagt het jurkje in maat 122/128. Het jurkje valt iets langer dus als je twijfelt tussen twee maten dan zou ik voor de kleinste maat kiezen.
  • Lola Meis zorgt elke keer weer voor een unieke, stoere collectie waarmee je goed kunt combineren
  • Het jurkje is er ook in de kleur oker geel. Minstens net zo mooi! Kijk hier maar eens.

TIPS:

  • In de zomercollectie van Lola Meis zitten ook nog een aantal bijpassende vesten voor de koudere dagen
  • De groene kleur van de jurk komt exact overeen met de groene kousen en het groene vest van Br@nd van afgelopen winter. Super leuk!
  • De jurk combineert leuk met een paar slippertjes of gave sneakers.

SHOPPEN:

Het jurkje shop je onder andere hier, hier en hier. Wacht niet te lang want in de sale gaat het heel hard!

Wil je meer blog van Hanneke lezen? Kijk dan hier.

Ik vind het leuk als je mij volgt op instagram: @Hanneke

Lola MeisLola MeisLola MeisLola MeisLola MeisLola MeisLola MeisLola Meis

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply