Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE PERSONAL

Twinnen is winnen in Claesens

18 maart 2019
Twinnen

Van het twinnen in Claesens outfits krijg je toch direct de zomer in je bol. Nova en Zonne wilden per se dezelfde badstof setjes en dat laat ik mij geen twee keer zeggen. De meiden zijn zo echte zusjes en bovendien, hoe heerlijk zit badstof in de zomer!

Laat jij je kids wel eens twinnen of twin jij met je kind? We zijn heel benieuwd naar je antwoord. Laat je het weten onder het facebookbericht? We zijn benieuwd hoeveel mama’s of misschien wel papa’s dit doen.

COLLECTIE

Deze hele collectie staan de klassieke kleuren: navy, rood, wit en kobalt centraal. Nu combineren de meiden samen in rood en kobalt, maar je begrijpt ook dat je er met één kind op los kunt mixen. Je kan alle kanten op; stoer, schattig, klassiek of lekker hip.

Nova laat jullie in dit blog nog meer geweldige outfits zien en daarin zie je ook dat er weer heel veel toffe printjes zijn voor deze zomer.

FACTS

  • Nova is 115 cm groot en draagt het topje als wel het shortje in 104/110
  • Zonne is 134 cm groot en draag alles in 122/128

SHOPPEN

BARBARA

Twinnen

Twinnen

Twinnen

Twinnen

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply