GIRL KIDS FASHION Mandy

Winterjassen: De leukste trends

11 oktober 2018

BRRR Wat is het koud!

Dat zul je ons voorlopig niet horen zeggen. Volgens de weersvoorspellingen wordt het zaterdag 26 graden in het zuiden van het land. En dat in oktober. Wat een cadeautje toch? Onze herfstvakantie kan niet beter beginnen. Hoewel wij nog volop genieten, houden we er in ons achterhoofd wel rekening mee dat dit mooie weer snel kan omslaan. Het perfecte moment dus om op zoek te gaan naar een leuke winterjas.

Je hoeft niet ver te zoeken want we hebben de leukste winterjassen alvast voor je op een rij gezet. Wat we deze winter vooral veel gaan zien zijn de fluffy jassen. En dan niet alleen het faux fur model (6), maar ook jasjes met teddybont (3 en 4). Zo’n lekkere warme jas waar je helemaal in weg kunt kruipen. Iets minder cute, maar lekker sportief is de anorak. Dit skimodel (2) houdt je dochter deze winter lekker warm. Het is alleen niet zo handig voor de kleintjes, want deze jas trek je aan over het hoofd. Okergeel is de trendkleur van deze winter. In deze blog liet Eva al zien hoe gaaf dit jasje (7) is. De houtje-touwtje jas in het grijs met bontkraag is mooi door zijn eenvoud en heeft een leuke budgetprijs (5). Voor de tieners is de geruite jas (1) een musthave deze winter. Deze shop je voor de grotere meiden vanaf damesmaat xs.

Shopinfo:

1 Geruite jas2 Anorak3 Luipaardprint 4 Teddy jas5 Houtje touwtje6 Faux fur 7 Okergeel

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply