Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE OOTD

LOOXS Revolution is hot!

7 september 2018
Looxs Revolution

Zijn jullie ook zo gek op Looxs Revolution. Mijn meiden (en ik natuurlijk ook) zijn er dol op. De pasvorm, kwaliteit, de mooie stoffen, alles klopt gewoon. Het stoere en meisjesachtige gemixt in de sets maken dat het precies een merk is voor mijn dochters. Het is ook deze twist die mij enthousiast maakt.

Bobbie mocht een setje uitzoeken van deze tweede levering en ik was zelf ook heel benieuwd wat het zou worden, al had ik al zo een idee;) Ik had een prachtig donkerblauw jurkje gespot met een V-ruffle en mooie wit-blauw gestreepte accenten, maar Bobbie viel gelijk voor iets anders; namelijk deze streepjes broek/legging. Natuurlijk viel ze hier gelijk voor hij is natuurlijk hartstikke hip. Ons buurmeisje van 17, die er altijd super trendy uitziet, zien wij geregeld langs fietsen met zo’n soort broek, dus ik begrijp Bobbie wel. Echt een broek voor een meisje die eruit wel zien als een fashionista.

De band met in gouden letters LXS LOVE geeft de legging een extra accent, waardoor het zeker ook zo als broek gedragen kan worden en dat is fijn, want zo kunnen we het stylen zoals nu, maar zeker ook onder een rokje of jurkje.

De sweater met de V-ruffle staat geweldig op deze broek. Hij valt mooi op maat en de lengte is perfect. De V-ruffle is in één woord prachtig. De gouden baan met de donkerblauwe belijningen zijn echt zo mooi afgewerkt! Waarom bestaan deze truien nu niet voor volwassenen?

Bobbie draagt er stevige stoere boots onder en zo  is ze helemaal klaar voor een dagje Utrecht met mama.

Jij hebt vast ook wel iets van de eerste of tweede levering geshopt. Vertel je ons onder het facebookbericht welk outfitje jouw hart heeft gestolen? Een foto van je dochter is helemaal leuk! Wij, Shopaholieks, kunnen daar enorm van genieten en ik denk veel lezers met ons.

Facts

  • Bobbie draagt alles in maat 140 en ze is 143 cm.
  • De pasvorm is mooi en het zit heel comfortabel en zacht.

Shoppen doe je hier

Barbara

Looxs Revolution
Looxs Revolution
Looxs Revolution
Looxs Revolution
Looxs Revolution
Looxs Revolutionsponsored-post

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply