Anouk GIRL GIVE-AWAY KIDS FASHION REVIEWS

GIVEAWAY Ninni Vi High Summer 2019

25 april 2019
ninni vi high summer

LET’S MAKE IT A NINNI VI SUMMER…

Oh wat waren we in de mineur toen we hoorden dat er geen zomercollectie van ons geliefde Ninni Vi kwam dit jaar. Vanaf dat Benthe heel klein is, voeren de Ninni Vi outfitjes de boventoon in onze jaarlijkse fotoalbums. Tanktops, shortjes en natuurlijk de niet weg te denken kniekousen. En ieder seizoen weer kregen we veel complimenten en vragen over haar kleding. Jaren later is Ninni Vi veel bekender geworden, maar de signature is gebleven. Ninni Vi is sportief, kleurrijk, maar altijd met een girly randje en opvallende details.

Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij verrast we waren dat er toch een Ninni Vi High Summer collectie uitkwam. Een collectie die bestaat uit diverse jurkjes, shortjes, rokjes, tops, shirtjes en natuurlijk kniekousen! Christie en haar team hebben enorm hun best gedaan en de echte fans zijn dan ook razend enthousiast! We zijn vereerd dat Shopaholiek jullie een aantal toffe setjes uit de collectie mag laten zien én er ook nog eentje weg mag geven aan een gelukkige winnares! Kijk je mee naar de gave sets die Benthe jullie maar al te graag laat zien?

SET 1 YELLOW

Geel is ook dit seizoen een graag geziene kleur. Wij combineren het gele ruches rokje  met de gele top voor een mooi dress-effect. Beide items hebben girly details en een zachte stipjes print. Het A-lijn overslag rokje zwiert fijn mee met de moves van je dochter.

ninni vi high summer

ninni vi high summer

SET 2 YELLOW/STRIPES

Ook de gestreepte top staat super op het gele rokje! Combineer hem met kniekousen en een haarband en de outfit is compleet. Leuk detail zijn de fijne ruches op het schouderbandje van de top.

ninni vi high summer

ninni vi high summer

ninni vi high summer

SET 3 LIGHT GREEN/ANIMAL

Een van Benthes favorieten is het pantertopje (hoe kan het ook anders) met het zachte mintgroene rokje. De kleuren contrasteren super met elkaar, maar door de subtiele groene vlekjes in de allover print op de top krijg je ook een prachtig ton-sûr-ton effect.

ninni vi high summer

ninni vi high summer

ninni vi high summer

SET 4 PINK

De roze set is helemaal compleet met de toffe matchende haarband. De allover minidots komen zowel in de top als in het rokje terug. Het ruches rokje valt mooi soepel om de benen van je dochter. De gestreepte tailleband sluit perfect aan en geeft de outfit de herkenbare sportieve Ninni Vi touch mee.

ninni vi high summer

ninni vi high summer

ninni vi high summer

Wij hebben voor deze review gekozen voor bovenstaande combinaties, maar het leuke van deze Ninni Vi High Summer collectie is dat het eindeloos te mixen en te matchen is. Draag de gele top bijvoorbeeld eens op het mintgroene rokje voor weer een compleet andere look.

Benthe is 127 cm en draagt alles in maat 122/128. Zij heeft een normaal postuur.

GIVE-AWAY

In samenwerking met Ninni Vi mogen wij de complete roze set weggeven! Zo doe je mee:

  • Like de Facebookpagina van Ninni Vi.
  • Like de Facebookpagina van Shopaholiek.
  • Like en deel het bericht openbaar.
  • Laat in een reactie onder het Facebookbericht weten welke maat je wilt winnen voor je dochter.
  • Het taggen van andere moeders vinden wij natuurlijk ontzettend leuk!
  • Deze actie loopt ook via de Instagrampagina van Anouk. Doe je daar ook mee, dan maak je dubbel kans om te winnen.

Meedoen kan vanaf vrijdagochtend 26 april tot en met donderdag 2 mei a.s. Vrijdag 3 mei maken wij de winnaar bekend op de Facebookpagina van Shopaholiek en op de Instagrampagina van Anouk. Veel succes!

SHOPPEN

Ben je enthousiast geworden en wil je direct bestellen? Ga dan hier naar de webshop van Ninni Vi.

Wil je nog meer toffe combinaties zien uit deze exclusieve Ninni Vi High Summer collectie? Check dan hier Jolanda’s blog.

Deze giveaway is mede mogelijk gemaakt door Ninni Vi.

Instagram: Wil je Benthe en haar broer en zusje ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen.

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply