GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM! SPRING / SUMMER 2020

10 februari 2020

Magnifique!

Yes! Eén van onze favoriete merken komt vandaag uit en wel het hippe TOPITM! Na een geweldig winterseizoen hebben ze ook voor de zomer weer een prachtige collectie ontworpen. Vandaag om 9.00 uur komt de eerste (‘spring’) levering in de winkels en online! Later volgt ook nog een tweede levering!

Deze eerste TOPITM levering is opgebouwd uit drie programma’s; rood, wit en blauw met een overwegend bloemmotief, een blauwe giraffen print met zalmroze accenten en blauw met zalmroze zigzag print. Het zijn allemaal prachtige prints, uitgevoerd in warme tinten die heel goed bij elkaar passen. Schattige jurkjes voor de jongere meisjes en wat stoerdere items voor de grotere dames. Afgestyled met een brede riem want die mag deze zomer niet ontbreken! Verder zien we gave tops met shiny prints en met prachtige schouderbandjes. En kijk ook even naar dat geweldige spijkerjasje! Love it! Dit is overigens de eerste keer dat er jeans in de collectie zit!

Het leuke van deze eerste TOPITM levering is, dat je helemaal je eigen look kunt samenstellen. Alles is goed op elkaar afgestemd dus je kunt eindeloos combineren. Binnen het thema kun je daarnaast bijvoorbeeld nog kiezen voor een girly rokje of voor de culotte broek met een hip streepje! Voor elk type meisje de juiste outfit! Maar altijd met die fijne TOPITM uitstraling, de mooie details en de ultra zachte stoffen! Naast de bekende jerseys is er dit keer ook gebruik gemaakt van nieuwe materialen zoals soepele viscose stofjes.

Hieronder laten we alvast een heel aantal outfits zien zodat je om 9.00 uur helemaal voorbereid bent en je musthaves direct kunt shoppen! Wat is jouw favoriete (top)item?

Vanaf 09.00 uur kun je hier shoppen.

www.topitm.nl 

Alvast veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

 

Topitm

 

 

Topitm

 

Topitm

Trend alert! Hoe leuk is deze broek!

 

Topitm

 

Topitm

 

Topitm

 

Topitm

Zo gaaf, jeans in de TOPITM collectie!

 

Topitm

 

Topitm

 

Prachtige bandjes in de jurk Molly

 

Topitm

 

Topitm

 

Topitm

Topitm

 

topitm

 

*sponsored post

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply