GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS SCHOENEN

REVIEW Braqeez girls winter 2021/2022

23 september 2021

GRL PWER

Nu de eerste nieuwe outfits in de kast liggen, gaan we op zoek naar mooie, bijpassende schoenen. En die zijn er voldoende in de nieuwe collectie van Braqeez! Wat een keuze weer dit seizoen! Kijk je mee?

De eerste vraag die ik dochterlief stel is: “Wil je sneakers of laarsjes?”. Want dat is zo’n beetje de eerste beslissing. En dat was al direct een lastige. Braqeez heeft dit jaar bijzonder gave sneakers namelijk, in diverse warme kleurstellingen, helemaal passend bij de trend van nu. Aangezien de hippe Braqeez sneakers van het voorjaar nog passen, gaan we nu toch voor een laarsje. Boots zijn onmisbaar in de kast van je stoere dame!

Naast de bikerboots en cowboyboots zie je dit seizoen gave laarsjes met ronde neus en elastische inzetstukken aan de zijkant. De zogenaamde Chelsea boots, je hebt ze vast al eens gezien. Chelsea boots zijn helemaal hot! Bij Braqeez shop je deze boots in beige en zwart (de Bowie boot). Bente heeft deze mooie boots gepast maar door haar steunzolen kwam ze te hoog in de schoen waardoor de rits niet dicht kon. Niet getreurd want Braqeez heeft diverse hippe alternatieven. We kwamen al snel uit bij een zwarte biker boot genaamd de Belle boot. Steunzolen en veterschoenen vormen namelijk een prima combinatie. En bij Braqeez zijn de zooltjes altijd uitneembaar! Heel praktisch want Bente heeft drie vriendinnen met steunzolen dus het komt veel voor in deze leeftijd. Bovendien kun je, door het uitneembaar zooltje, eenvoudig controleren of de boots goed passen.

De gekozen Braqeez veterlaarsjes zijn gemaakt van zwart leer en ze hebben een sierrits met een GIRL POWER label. De laarsjes hebben een stoere rubberzool en ronde veters. Je trekt de biker boots gemakkelijk aan en uit met behulp van de ritssluiting. De laarsjes hebben tevens een lederen voetbed. De laarsjes kun je dit najaar echt overal mee combineren. Met een rok/jurk en stoere legging maar natuurlijk ook met een hippe jeans of flared broek, zoals Bente hier showt.

De outfit die Bente draagt, komt uit de nieuwe herfst/winter collectie van NoBell. Een super comfy set die bestaat uit een donkergroene flared rib broek en een zwarte top met mooie details.

Kijk je mee?

De toffe Braqeez laarsjes (Belle boot) uit de review, vind je hier.

Maatadvies: De laarsjes vallen goed op maat. Om er zeker van te zijn dat je de juiste schoenmaat bestelt, heeft men een handige maatwijzer ontwikkeld. Klik hier om direct naar het maatadvies te gaan.

Passen: Liever even passen in een stenen winkel, klik dan hier voor de Braqeez verkooppunten.

De hele collectie vind je op: www.braqeez.nl.

Liefs, Jolanda

Aan de buitenzijde zit een sierrits en leuk detail (GRL PWR). De echte rits zit aan de binnenzijde.
De speciale veters maken de schoen helemaal af!
De mooie herfst outfit is van het hippe NoBell.
Een mooie groene ribbroek met logoband in de taille.
Een heerlijk zittende top met mooie details!
De broek valt mooi op de laars.
Je trekt ze makkelijk aan en uit met de rits aan de binnenzijde.

Sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sparkle up the season met Retour Jeans - Shopaholiek 9 november 2021 at 21:00

    […] de broek draagt Bente stoere veterboots van het merk Braqeez. Die blog lees je hier nog even […]

  • Leave a Reply