GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Benthe in Ninni Vi winter 2016/2017

23 augustus 2016

SNEAK REVIEW NINNI VI

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik schrijf deze review niet helemaal objectief, ik ben namelijk al jaren enorm groot fan van Ninni Vi. Ik vind het dan ook superleuk om jullie een voorproefje te kunnen geven van de geweldige wintercollectie van dit prachtige merk.

Aanstaande donderdag om 9 uur is het zover, dan ligt de nieuwe collectie van Ninni Vi in de stenen en online shops. Voor mij is dat altijd wel een belangrijk moment. Mensen die mij goed kennen, weten dat ik op die momenten even niet aanspreekbaar ben en helemaal in de ban ben van het Ninni Vi virus. Ik heb zelfs weleens vanaf de wintersportpiste de zomercollectie besteld, want de ervaring leert dat je er altijd vroeg bij moet zijn.

Voor deze review heb ik gekozen voor dit prachtig blauw met grijs gestreepte jurkje incl. bijpassende kousen en haarband.
Wat mij allereerst opvalt aan het jurkje is dat de oude Ninni Vi pasvorm weer terug is, lang en smal zoals een aantal jaar geleden ook het geval was. Als Benthe hem aantrekt is hij inderdaad wat aan de lange kant, maar gelukkig zit er een touwtje in zodat ik hem wat kan blousen. Helemaal prima! De echte fan vraagt zich nu natuurlijk af, hoe lang het jurkje dan is, want daar houden we van, duidelijke lengte- en breedtematen. Dat helpt ons tenslotte om het snelst de juiste maat in ons winkelwagentje te gooien aanstaande donderdag. Ik heb voor jullie gemeten en het jurkje, maat 110/116, is maar liefst 69 cm lang, middenachter gemeten. De breedte van oksel tot oksel is 28 cm. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen ;).

Het jurkje zelf is werkelijk prachtig, mooie heldere kleuren blauw, licht- en donkergrijs en wit met een beetje glam en glitter in de tailleboord. Ook zit er een baan zwart in de tailleband waardoor het jurkje prima te combineren is met een effen zwarte legging.
Ninni Vi heeft een toffe bijpassende legging in de collectie zoals Angelique jullie in de blog van gisteravond al liet zien. Zelf kozen wij voor een budgetlegging van de Hema. Benthe heeft er nogal een handje van om op haar knieën te spelen, of te vallen, dus ze verslijt aardig wat leggings per seizoen. Dat doet toch een beetje pijn bij zo’n dure legging, vandaar dat ik meestal een paar goedkopere varianten koop.

Benthe’s laarzen zijn van Zecchino d’Oro.

Maatinformatie:
Benthe is bijna 114 cm en draagt het jurkje in maat 110/116. Zoals gezegd valt hij vrij lang en smal (althans de verhouding is smaller, doordat hij langer is ;-)). De sokken zijn maat 26-29, Benthe heeft schoenmaat 29/30 en de kousen zitten perfect.

Shoppen:
Ninni Vi ligt donderdag 25 augustus in de winkels en is dan onder andere te koop bij Amazingkids, Kixx-online en Kinderkleding-tekoop.

Heb jij trouwens al meegedaan aan de GIVE-AWAY? Je kunt een complete set van Ninni Vi, Mortenz of Soft & Jolly winnen. Klik hier om mee te doen.

Benieuwd naar de andere sneak(s): klik dan hier. Deze hele week laten wij jullie sneaks zien uit de nieuwe collectie.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply