Anouk NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Dutch Dream Denim New Kindi

11 januari 2017

DDD NEW KINDI: Dé jeans voor smalle boys!

Vanaf morgen ligt de zomercollectie van Dutch Dream Denim in de winkels. Het merk is er weer in geslaagd een geweldige collectie af te leveren! Ik heb al een aantal items in mijn handen gehad en het zijn stuk voor stuk pareltjes.
De topper van vorig jaar was de ‘Kindi’, deze smalvallende spijkerbroek met een gave wassing vloog letterlijk de winkels uit. Hoe leuk is het nu dat Dutch Dream Denim heeft besloten de Kindi dit jaar terug te laten komen en wel in improved vorm: De New Kindi.
Wij mochten de New Kindi alvast voor jullie uittesten en zijn hartstikke enthousiast!

Veel moeders zullen het herkennen, de zoektocht naar de perfecte spijkerbroek voor je zoon. Jongens dragen er elke dag een, dus het is best wel een dingetje om dé broek te vinden. Thije is vrij smal en dus kom ik altijd uit bij slimfit of zelfs skinny exemplaren. Ik ben altijd op zoek naar onderscheidende jeans en deze lichtgrijze New Kindi van Dutch Dream Denim past perfect in dat plaatje. De broek valt mooi smal, wat heel fijn is voor jongens als Thije die niet zoveel spek op het lijf hebben. Thije speelt vaak op zijn knieën en door de dubbele kniestukken gaat de broek mooi een ronde extra mee.
De details zitten in de stiksels op de rechter achterpocket en de subtiele destroyed accenten. Prachtig toch?
Thije was net terug van een korte vakantie en nog niet echt lekker uitgeslapen, in foto’s maken had hij dus eigenlijk niet zoveel zin… De broek vond hij echter zo tof dat hij toch even voor me op de foto wilde. Uiteraard wel op voorwaarde dat hij de broek de hele dag aan mocht houden, wat dus wel aangeeft hoe lekker hij hem vindt zitten.

Ons oordeel:

  • Kwaliteit: De broek is van een superstevige jogjeans kwaliteit
  • Pasvorm: de broek valt mooi smal en netjes op maat. Thije draagt maat 134 bij ca. 136 cm.
  • Draagcomfort: Thije wilde de broek niet meer uit na het maken van de foto’s, dus dat zegt genoeg.
  • Minpunt: Ik heb geen minpunt kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: De gave stiksels en destroyed accenten maken de broek echt een eyecatcher.

Thije draagt de New Kindi met een armygreen longshirt uit de nieuwe collectie van Nik&Nik. Longshirts zagen we vorig seizoen al en ook nu zijn ze weer helemaal terug. De voorkant is subtiel, maar op de achterkant wordt groots uitgepakt met een opvallende tekstprint.

Zoals ik eerder al schreef (lees hier de blog na) zijn Thije zijn voeten ineens al gegroeid naar maat 36. Nieuwe sneakers waren dus een must. Good old Adidas blijft voor mij een basic schoen voor elk seizoen, ze blijven geweldig!

Wat mij betreft is Thije met deze look helemaal lenteproof! Met een vest erbij kan de outfit nu ook al lekker gedragen worden.

Hou Shopaholiek de komende tijd in de gaten voor meer reviews uit de zomercollectie van Dutch Dream Denim!

Shoppen:

Dutch Dream Denim koop je onder andere bij SoMuch.nl, Hippe Maatjes Zwijndrecht en VipKidz.

New Kindi

New Kindi

New Kindi

New Kindi

New Kindi

New Kindi

New Kindi

New Kindi

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply