GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM TWEEDE LEVERING SPRING/SUMMER 2021

30 maart 2021

Ben jij klaar voor de tweede levering?

Na een fantastische eerste levering, komt morgen om 9 uur alweer de tweede levering uit. Ook dit is een collectie die jullie doet verbazen want TOPITM weet ons altijd weer te verrassen! En dat al 10 jaar lang! Kijk en lees je mee?

Deze eerste TOPITM levering, die al eerder uitkwam, is heel goed ontvangen. Stuk voor stuk mooie items, met een vrolijke knipoog naar de country & western stijl. Franjes, stars & stripes zagen we voorbij komen, uitgevoerd in warme tinten als rood, bruin en donkerblauw. De outfits maak je af met de echte musthave van de eerste levering. Voor mij is dat het gave spijkerjasje met de aparte, opstaande kraag! Hoe mooi!  Klik hier om de hele eerste levering nog eens rustig te bekijken.

Ook het ‘broertje’ van TOPITM is al uit, het kleurrijke Mister-T. Een compacte en zeer comfortabele collectie voor stoere boys. Klik hier voor het overzicht van deze collectie en om direct te shoppen!

En nu komt alweer de tweede TOPITM levering voor de girls in de winkels! Precies op het juiste moment want ook morgen kunnen we genieten van zomerse temperaturen! In deze levering zien we ook zeker wat stoere ‘cowgirl’ invloeden.. Maar ook hele romantische items in off-white. Dierenprints zijn nog steeds niet weg te denken dus ook die zien we hier terug. En wat te denken van de prachtige kleuren zoals geel en lila. Deze laatste (lila) is de absolute trendkleur van dit zomerseizoen en geeft kleur aan shirts en (broek)rokjes.  Ook zwart/wit maakt een belangrijk onderdeel uit van deze collectie!

Met de kinderkleding van TOPITM kun je door te mixen & matchen jouw persoonlijke karakter vertalen naar een fashionable outfit die tot in de puntjes bij jou past. En je kunt je kledingcombinaties steeds weer aanpassen, zo vaak je maar wilt. Want alles is onderling te combineren! Ook deze collectie is natuurlijk gemaakt van duurzame zachte stoffen die heerlijk en comfortabel zitten, in een mooie kwaliteit. Want het moet er niet alleen goed uitzien, de kleding moet ook lekker zitten en goed voelen!

Hieronder laten we alvast een heel aantal outfits zien zodat je morgen om 9.00 uur helemaal voorbereid bent en je musthaves direct kunt shoppen! Wat is jouw favoriete (top)item?

Vanaf 09.00 uur kun je hier shoppen.

www.topitm.nl 

Alvast veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

 

1

 

2

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

12

13

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply