NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Review Br@nd zomercollectie 2017

1 maart 2017
Br@nd zomercollectie 2017

SUNNY ALL OVER

Ik zou deze Br@nd zomercollectie 2017 review een sneak review kunnen noemen. Maar als je heel goed hebt opgelet op Social Media heb je het printje vast al voorbij zien komen. Was jij er ook gelijk verliefd op, net als ik? Vandaag laat ik lekker veel foto’s zien zodat je deze set al vast uitgebreid kunt bewonderen voordat de collectie online komt. Omdat Linde model was bij Br@nd dit seizoen heeft ze al heel veel kleding gepast en kunnen we dus ook uitgebreide maatinformatie geven. Er komen nog twee leuke Br@nd blogs aan en wanneer komt de Br@nd zomercollectie 2017 nu online?! Ik vertel het je allemaal.

Over Br@nd

Misschien ken je het merk Br@nd4girls nog niet, maar werd je aangetrokken door de vrolijke kleurtjes om dit blog te gaan lezen. Br@nd is een merk dat staat voor kleurrijke, sporty kleding. De pasvorm is smal en hier en daar krijg je bij elke collectie het retro gevoel. Het is echt heerlijk draagbaar voor jonge meiden en de kwaliteit is super goed. Het wordt online alleen verkocht bij hun eigen webshop. Wel zijn er veel stenenwinkels die het verkopen en de meeste willen best iets opsturen als je niet in de buurt woont.

Over de kledingset

Linde draagt een rood jurkje met gekleurde cirkels erop, ze doen denken aan de zon, maar zijn toch net anders. Deze print kreeg dan ook de toepasselijke naam sunny all over. De geel met wit gestreepte kruisbandjes maken het jurkje helemaal af en super zomers. Omdat we in Nederland niet altijd kunnen genieten van super zomerse temperaturen, kleden wij het jurkje verder aan met een aqua blauw zomervest en gele kniekousen met witte en aqua strepen als bord.

Over de schoenen

Bij zo’n setje met een sporty uitstraling passen wat mij betreft een paar sporty sneakers. Wij gingen voor deze wit met zilveren schoen van Giga. Witte sneakers zie je al een aantal zomers en ook dit jaar kun je er echt niet omheen. Een witte sneaker is dan ook een heerlijke basic in de kast die makkelijk combineert. De zilveren neus maakt de sneaker helemaal zomer 2017, waarin metallic een echte trend is. De sneaker sluit met een rits. Heeft je kind het veters strikken nog niet onder de knie, dan is dit dus geen probleem.

Facts

 • Linde is 127 centimeter en draagt op deze foto’s alles in maat 122/128, ook tijdens de shoot droeg zij deze maat. Voor de zomer is deze maat ook goed voor de sportvesten, de lange jurk en deze jurk met kruisbandjes. Van shirtjes, rokjes, andere jurkjes en het zomervest kan zij ook al een maatje groter aan.
 • Linde heeft al een hele tijd schoenmaat 31, omdat Giga op maat tot iets kleiner valt hebben we maat 32 genomen. Met een zooltje zit deze maat goed voor de zomer.
 • Er zitten weer undy’s in het assortiment, een kort gekleed onderbroekje waardoor de meiden met blote benen naar hartenlust kunnen spelen en er toch keurig bij lopen.
 • De collectie komt waarschijnlijk midden volgende week online. Het is tot op het laatste moment spannend wanneer alle kleding in het magazijn binnen is en dus aan de klanten kan worden uitgeleverd.
 • Er komt ook een Mrs Br@nd damescollectie, ingetogen, comfortabel en stijlvol zijn de keywords voor deze collectie. Onze blogger Barbara gaat het jullie laten zien. Nog wel even geduld, deze collectie komt later uit dan die van de kids.
 • Natuurlijk gaan wij ook een leuke Br@nd zomercollectie 2017 give-away doen. Hiervoor willen we wel een gave foto of kledingcollage zien, waaruit blijkt hoe grote Br@nd fan jij bent of hoe graag je Br@nd wilt uitproberen. Ga dus maar vast brainstormen.

Fashionideetje

 • In deze collectie zit een geel sportvest, deze combineert ook super met dit jurkje.
 • Niet zo’n fan van sneakers, draag er dan een gekleurd laarsje of sandaaltjes onder, aqua lijkt mij een super mooie match.
 • Het zomervestje staat ook super leuk op andere rokjes, jurken en broeken. Van Br@nd, maar zeker ook van andere merken.
 • Draag de sokken wat rommeliger en lager.
 • Te veel kleur voor jou? Combineer Br@nd dan met een mooi spijkerjasje.

Shoppen

Nog even geduld, midden volgende week komt de Br@nd zomercollectie 2017 waarschijnlijk online. Hou goed de Facebookpagina van Br@nd4girls in de gaten. Zoek je een Giga verkooppunt dan vind je die hier.

Het vest shop je hier met 50% korting.

Annemarie

 • Volg Annemarie op Instagram
 • Lees hier de behind the scenes bij Br@nd ss17 blog
 • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

Br@nd zomercollectie 2017Br@nd zomercollectie 2017Br@nd zomercollectie 2017Br@nd zomercollectie 2017Br@nd zomercollectie 2017Br@nd zomercollectie 2017Br@nd zomercollectie 2017Br@nd zomercollectie 2017 Br@nd zomercollectie 2017

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nieuwe collectie: Giga Shoes zomer 2017 | Shopaholiek 6 maart 2017 at 15:41

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Reply Br@nd for Girls ss17 nu online: win een item naar keuze! | Shopaholiek 7 maart 2017 at 11:00

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply