Anouk BOY NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Dutch Dream Denim Tundui, dé extra slimfit jeans for boys!

17 juli 2017
tundui

WINTER REVIEW: THIJE IN DUTCH DREAM DENIM TUNDUI

Jongensmoeders, stop met zoeken! Dutch Dream Denim komt deze winter met dé extra slimfit jeans for boys: Tundui. In deze sneak review laten we je dit nieuwe model spijkerbroek heel graag zien. Wij zijn enthousiast, jullie ook? Laat het maar weten onder het Facebookbericht van deze blog.

Ik hoor jullie denken, een winter review?! Ben je wel helemaal goed bij je hoofd, Anouk? In sommige regio’s is de zomervakantie nog niet eens begonnen, maar op Shopaholiek denken we zo langzaamaan al echt aan de komende herfst en winter. Niet dat we niet van de zon en warmte houden, integendeel! Maar de nieuwe collecties druppelen vanaf nu beetje bij beetje de winkels in en daar zijn wij natuurlijk als de kippen bij!

De geweldige wintercollectie van Dutch Dream Denim ligt vanaf morgen in de winkels en wij mogen jullie nu al een SNEAK laten zien van het prachtige nieuwe jeansmodel Tundui. Dit extra slimfit model for boys is zoals het beloofd mooi slank gesneden. Daar is geen woord van gelogen, deze jeans sluit perfect aan en heeft echt een prachtige smalle pasvorm. Omdat de broek is vervaardigd van JOGJEANS draagt hij lekker soepel en voelt aan als een tweede huid. De dubbele kniestukken waar DDD beroemd om is, zijn uiteraard ook weer aanwezig, de broek kan dus extra lang mee gaan, altijd prettig met ravottende boys. Wat ons betreft is dit de perfecte jeans, hij is speelproof, heeft een prachtige slanke pasvorm en last but not least, hij is natuurlijk superhip!

Wij combineren de Tundui hier met een shirtje uit een van de laatste leveringen van Nik&Nik. Het heldere kobaltblauw staat lekker fris en kan ieder seizoen.

Facts

  • Thije draagt de Tundui in maat 140, dit is zijn normale draagmaat.
  • Dutch Dream Denim staat bekend om een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • De collectie ligt vanaf morgen in de winkels.

Fashionideetjes

  • Superstoer vind ik het om er een colbertje op te dragen!
  • Dr, Martens of andere boots staan deze winter ook geweldig bij je coole boy,
  • Denim op denim is weer helemaal terug, dus pak die jeansbloes uit de kast.
  • Waarom wachten met dragen tot de herfst? Op de frissere zomerdagen combineer je deze smalle jeans natuurlijk met een zomerse slipper of hippe sandaal!

Shoppen

De nieuwe collectie van Dutch Dream Denim shop je vanaf morgen bij je favoriete stenen winkel en online onder andere bij Kienk.

Je kunt me ook volgen op Instagram, dat zou ik hartstikke leuk vinden! Ik plaats daar regelmatig foto’s van mijn drie kinderen en soms ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Mijn andere Shopaholiek blogs lees je hier.

tundui

tundui

tundui

tundui

tundui

tundui

tundui

tundui

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply