GIVE-AWAY Marieke

Review O’Chill & GIVE AWAY B’Chill

9 februari 2021

Yes het is alweer Februari…dat betekend dat er steeds meer van de nieuwste collecties binnen zijn bij de lokale verkooppunten! Wij mochten weer een te gekke review en Sneak met jullie delen! Dit keer….B’Chill en O ‘Chill..met hele gave GIVE-AWAY!

 

Hoodie’s it is! Natuurlijk onmisbaar afgelopen winter, maar ook zeker het aankomende seizoen! Voor de kille zomeravonden of gewoon tijdens het frisse voorjaar, zo’n heerlijke comfortabele Hoodie is onmisbaar! En wij mochten een hele gave review doen voor B’chill! Comfy-wear is zo ongeveer waar onze kids in wonen! En ik trouwens zelf ook de afgelopen weken haha! Heerlijk voor in en rondom huis en de merken spelen er super op in, dus het staat ook nog eens hartstikke hip!

Wij worden altijd enorm blij van de frisse kleurtjes in het voorjaar…en neon is onze favoriet . Des te vrolijker worden we dus van de neon-gele print op deze gave licht-army Hoodie in de fris neon-koraalkleurige sweat-dress van O’Chill voor de meiden! Zo’n heerlijk vooruitzicht naar het zonnetje, langer licht en fijn samen buiten spelen. De dress draag je nu nog met een comfy legging en straks met kniekousen of blote benen en een sneaker. En met zo’n lekker fris kleurtje komt je mooie bruine kleurtje straks nog beter uit !

Wil jij nou zo’n te gekke Hoodie voor jouw kanjer winnen, laat het ons dan weten in de reacties! Tag alle jongens mama’s welke dit niet mogen missen, en vertel ons welke maat jij graag zou willen winnen!

Maatinfo: Sil draagt deze te gekke Hoodie in maat 152 bij een lengte van 137 cm….best wat groeiruimte nog maar dat mag met een Hoodie! Kun je er heerlijk in wegkruipen! Lizze draagt de sweatdress in maat 128 bij een lengte van 124 cm.

Je shopt dit leuke merk bij het verkooppunt bij jou in de buurt, deze vind je hier!

Binnenkort volgt er een leuke GIVE AWAY voor de meiden, so Stay Tuned!!!

Liefs Marieke

Lijkt het jouw  leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Je vind ons hier !

 

thumbnail_IMG_20210130_130939

thumbnail_IMG_20210130_131119

thumbnail_IMG_20210130_131748_164

thumbnail_IMG_20210209_103259

thumbnail_IMG_20210209_103328

thumbnail_IMG_20210209_102528

thumbnail_IMG_20210209_102453

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply